Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

10.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Незаконні збройні формування минулої доби продовжували  обстрілювати позиції, на яких несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Бойовики здійснили два постріли з ручного протитанкового гранатомету в напрямку контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська». Вогонь вівся з неконтрольованої території. Постраждалих немає.

У зоні проведення АТО за минулу добу зафіксовано 2 безпілотних літальних апарати. Прикордонники Бердянського загону зафіксували російський літак Су-24, який здійснював політ над територією тимчасово окупованої території АР Крим. Проінформовано взаємодіючі підрозділи ЗСУ.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонниками спільно з представниками фіскальної служби зупинено 3 автомобілі з вантажем м’яса та продуктами харчування загальною вартістю понад 30 тисяч гривень, які слідували до неконтрольованої території. Транспортні засоби передали представникам фіскальної служби.

Ще одну автівку, яка прямувала з неконтрольованої території,  зупинили у контрольному пункті в’їзду-виїзду  «Новотроїцьке». Транспортний засіб перевозив паркетну дошку без відповідних документів. Автівку передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території, прослідувало 25  автомобілів з гуманітарним вантажем від благодійного фонду «Доброта» та «Людина в біді». Транспортні засоби перевозили майже 400 тонн продуктових наборів та понад 2,5 тонни дитячого харчування для жителів Донецька.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249104350&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества