Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
08.06.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

 

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції продовжує залишається напруженою. 

Учора майже опівночі російські найманці з мінометів здійснили обстріл блокпосту «Майорське», на якому несуть службу прикордонники спільно з військовослужбовцями ЗСУ. Українські військові відкрили вогонь у відповідь. Постраждалих серед військовослужбовців немає.

Незаконні збройні формування продовжували активно використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки місць дислокації українських військових. Загалом вчора в межах Донецької та Луганської областей прикордонними нарядами та підрозділами ЗСУ зафіксовано політ 36 безпілотників. 

Ще 2 БПЛА прикордонні наряди зафіксували навпроти відділів «Біловодськ» (Луганська область) та «Юнаківка» (Сумська область). Літальні апарати рухалися вздовж лінії кордону над територією Росії.

На одному з контрольних постів у Донецькій області прикордонники виявили у громадянина України гранату. Вибуховий предмет знайшли в багажному відділені автомобіля, яким чоловік прямував через лінію розмежування. Наразі даного громадянина передали співробітникам МВС.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248224080&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества