Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
06.07.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Протягом доби незаконні збройні формування продовжували порушувати режим припинення вогню.

Російські найманці відкривали вогонь по блокпосту «Золоте», на якому спільно несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Терористи вели вогонь зі стрілецької зброї. У результаті обстрілу поранено одного прикордонника. Військовослужбовця доставили до шпиталю.

Російські найманці продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом в межах Донецької та Луганської областей зафіксовано політ 3 безпілотників.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу було затримано 7 транспортних засобів. Автівки перевозили продукти харчування вартістю понад 800 тисяч гривень. Належних документів на вантажі не було, крім того, автомобілі намагалися об’їхати контрольні пункти, що були на їх шляху. Наразі їх передали представникам МВС та ДФС для прийняття правового рішення.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248301276&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества