Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
4.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Протягом доби обстрілів та нападів на прикордонні підрозділи з боку незаконних збройних формувань не було. Співробітники Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками.

Також прикордонники проводять заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

На одному з контрольних постів в районі н.п. Ялта (Донецька обл.) прикордонний наряд затримав вантажний автомобіль «МАН», який перевозив 15 тонн металобрухту. Вантаж передано співробітникам міліції. Ще 19 тонн металобрухту без відповідних товаросупровідних документів затримали прикордонники на контрольному пості «Новоайдар» (Луганська обл.). Вантаж перевозили автомобілем «DAF».  

Поблизу н.п. Водяне прикордонники затримали вантажний автомобіль «МАН». Транспортним засобом везли майже 9,5 тонни яблук без відповідних документів. Вантаж передали працівникам фіскальної служби.

Крім того, 4 вантажівки «КамАЗ», «МАЗ», «Мерседес» та «Газель» зупинили в районі контрольного пункту «Курахове». Під час перевірки цих  автомобілів, якими керували громадяни України, виявили 20 тонн картоплі, 34 тонни міндобрива, 374 кг медикаментів та парфумерію без належних документів. Поінформовано фіскальну службу та з’ясовуються всі обставин.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247987617&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества