Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
31.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

 

Обстановка у зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Підрозділи Держприкордонслужби  продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора в контрольному пункті в’їзду/виїзду « Неліпівка » прикордонники під час здійснення заходів контролю виявили у громадянина України, який легковим автомобілем « Деу » їхав до  н.п  Костянтинівка, боєприпаси калібру 5,45, 7,62, 12,7, та 14,5 мм. Даного громадянина   передано співробітникам МВС у Донецькій області.

У контрольному пункті    «Лисичанськ»    у    громадянина Туреччини, який слідував на виїзд автомобілем «ВАЗ», прикордонники виявили підроблені відмітки. Затриманого передано співробітникам МВС у Луганській області.

Вздовж лінії розмежування прикордонні наряди затримали 3 транспортні засоби з вантажем загальною вагою понад 7 тонн. Автомобілі української реєстрації, які намагалися об'їхати контрольні пункти, що були на їх шляху, зупинили в районі  н.п .  Георгіївка  та Степне. Транспортні засоби та вантаж передані працівникам фіскальної служби для прийняття   правового   рішення.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248053430&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества