Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
3.04.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

 

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається  складною .  П ідрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора близько 12:00 в районі н.п. Майорськ, що на Донеччині, відбулося бойове зіткнення  між українськими прикордонниками і диверсійно-розвідувальною групою бандформувань.

Прикордонний наряд, який здійснював патрулювання в районі залізничного депо н.п. Майорськ, виявив диверсійно-розвідувальну групу терористі в у  складі близько 10 осіб, яка приховано переміщувалася зі сторони н.п. Горлівка  в  бік українських позицій. Прикордонники зайняли бойові позиції та вступили у бойове зіткнення.  У  результаті оперативних та злагоджених дій прикордонного наряду подальше просування диверсійно-розвідувальної групи було зірване. Постраждалих серед прикордонників нема є.

Вздовж лінії розмежування прикордонні наряди затримали 30 транспортних засобів з вантажами. Автомобілі - 19 вантажних, 9 легкових та 2 мікроавтобуси, української реєстрації зупинили в районі н.п. Велика Новосілка. Транспортними засобами громадяни України перевозили без належних документів понад 170 тонн товару    та намагалися об'їхати контрольні пункти, що були на їх шляху.  Вс і автомобілі передані працівникам фіскальної служби для прийняття рішення.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248067114&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества