Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
29.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Підрозділи Держприкордонслужби  продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора ввечері бойовики здійснили обстріл зі стрілецької зброї блокпоста «Майорське», на якому несуть службу військовослужбовці  Держприкордонслужби  та ЗСУ. Постраждалих немає.

 Прикордонники Луганського загону    у пункті пропуску « Мілове » під час перевірки легкового автомобіля « Міцубіші », який їхав з Росії, затримали сепаратиста - жителя  м.Рубіжне . В ході перевірки вказаної особи по базах МВС було встановлено, що громадянин рахується в списках осіб, які причетні до сепаратизму, як активіст.    Даного громадянина передано співробітникам МВС в Луганській області.

У контрольному пункті    «Миколаївка»    у 2 громадян України - жителів м. Горлівка, які слідували на виїзд автомобілем « Деу », прикордонники виявили 4 підроблені перепустки. Громадян передано співробітникам міліції в Донецькій області.

Вздовж лінії розмежування прикордонні наряди затримали 15 транспортних засобів з вантажами. Автомобілі - 9 вантажних, 2 легкових та 4 мікроавтобуси української реєстрації зупинили в районі  н.п . Георгіївка  та  Мар’їнка . Транспортними засобами громадяни України перевозили без належних документів 40 тонн продуктів харчування та намагалися об'їхати контрольні пункти, що були на їх шляху. Всі автомобілі передані працівникам фіскальної служби для прийняття рішення.

 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248047293&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества