Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
26.02.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Протягом доби обстрілів та нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку терористів не було, однак терористи продовжували проводити повітряну розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. Загалом зафіксовано політ 7 БПЛА в районах н.п. Маріуполь, Сартана, та Волноваха, один з яких порушив повітряний простір України в районі акваторії Азовського моря.

Учора прикордонники в районі н.п. Маріуполь виявили поблизу місця дислокації артилерійський снаряд калібром 152 мм, який не вибухнув. Групою розмінування його було вивезено для подальшого знищення.

В контрольному пункті «Курахове» під час перевірки автомобіля «Део Ланос», який прямував до Донецька, у трьох громадян України виявили підроблені перепустки. Правопорушників передано співробітникам міліції.

Також у контрольному пункті «Новоайдар» (Луганська обл.) прикордонники під час здійснення заходів контролю затримали вантажний автомобіль «КамАЗ», який прямував до м. Слов’янськ. Водій автомобіля намагався перевезти вантаж без належних товарно-супровідних документів. Транспортний засіб передали правоохоронцям.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247976253&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества