Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
20.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора терористи здійснили обстріл місця несення служби військовослужбовців Державної прикордонної служби України та ЗСУ поблизу н.п. Майорськ. Для нападу бойовики використовували стрілецьку зброю та гранатомети. Українські військові відкрили вогонь у відповідь та відбили атаку. Постраждалих немає.

Протягом доби терористи продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом було зафіксовано 5 БПЛА в районі н.п Гнутове, Широкине, Осипенко.

У контрольному пункті в'їзду-виїзду «Миколаївка»  прикордонники виявили 9 підроблених перепусток. Громадян, які намагалися використати підробки, передано співробітникам міліції.

Крім того, вздовж лінії розмежування прикордонники затримали 31 транспортний засіб з вантажами. Автівками перевозили без належних документів продукти харчування, овочі, побутову хімію, косметику та харчові добавки. Для зупинки однієї з вантажівок, яка рухалася у супроводі легковика, правоохоронцям навіть довелося здійснити попереджувальні постріли. Усі автомобілі передані працівникам фіскальної служби для прийняття рішення.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248025781&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества