Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
20.02.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Протягом доби обстрілів та нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку терористів не було.

Російські найманці продовжували проводити повітряну розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. Загалом зафіксовано політ 4 БПЛА. 3 безпілотники виявили на напрямку «Ялта - Мангуш» та «Зоря - Кирилівка». Ще 1 літальний апарат зафіксували на адміністративній межі з АР Крим на ділянці відділу прикордонної служби «Чонгар».

Учора, 19 лютого, о 21:30 прикордонний наряд в районі н.п. Новомихайлівка (Донецька область) затримав вантажний автомобіль «МАН» української реєстрації. Транспортним засобом перевозилися алкогольні напої та яблучний сік. Напрямок руху автівки свідчать, що водій намагався об’їхати контрольний пост, який був на його шляху. Поінформовано представників податкової інспекції. Наразі з’ясовуються всі обставини.

У Донецькій області неподалік н.п. Ялта під час огляду легкового автомобіля «Тойота», яким керував громадянин України, було виявлено 2 одиниці мисливської зброї «Вулкан», 30 мисливських та 150 бойових набоїв. Транспортний засіб та водія передали співробітникам СБУ.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247964901&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества