Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
17.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Протягом доби обстрілів та нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку незаконних збройних формувань не було.

Учора в зоні проведення АТО зафіксовано використання терористами 20 БПЛА для проведення повітряної розвідки. 17 безпілотників помітили в районі н.п. Маріуполь, Сартана, Широкине, ще 3 - поблизу н.п. Станично-Луганське.

У рамках посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, у тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду/ виїзду у зоні АТО, було затримано 34 транспортні засоби. 26 з них прикордонники спільно зі співробітниками СБУ зупинили в районі н.п. Костантинівка та Степне. Вони рухалися в об’їзд контрольного пункту «Курахове». Як з'ясувалося, у водіїв не було належних документів на вантаж.

Ще 7 автомобілів, що прямували на тимчасово непідконтрольну територію, прикордонники зупинили в районі н.п. Константинівка. Усі транспортні засоби та вантаж передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, на Луганщині на контрольному посту «Новоайдар» прикордонниками спільно з СБУ та ДФС було затримано мікроавтобус «Фотон». Транспортним засобом громадянин України перевозив 3 тонни м’ясних виробів на суму 140 тисяч гривень. Автівку передано до фіскальної служби.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248013556&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества