Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
16.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Протягом доби зафіксовано використання терористами безпілотних літальних апаратів. Загалом було виявлено 4 БПЛА в районі н.п. Маріуполь на Станично-Луганське.

На контрольному посту «Селідове» прикордонники виявили чоловіка, причетного до діяльності незаконних збройних формувань. Це встановили у ході перевірки його документів та проведення фільтраційно-перевірочних заходів. Затриманого передали співробітникам СБУ в Донецькій області.

Крім того, прикордонними нарядами спільно зі співробітниками СБУ вздовж лінії розмежування було затримано 21 транспортний засіб з вантажами. Всі вантажівки зупинили в районі н.п. Костантинівка. Водії намагалися об`їхати контрольний пункт «Курахове», що був на їх шляху. Автівками перевозили овочі та фрукти, молочну продукцію, побутову хімію, цукор та господарські товари. Транспортні засоби будуть передані працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248010341&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества