Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

14.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Вчора терористи здійснили обстріл місця несення служби, на якому перебувають військовослужбовці Державної прикордонної служби України та ЗСУ, поблизу н.п. Майорськ. Для нападу бойовики використовували стрілецьку зброю. Серед українських військових постраждалих немає.

У контрольному пункті «Курахове» прикордонники виявили 4 громадян України з підробленими перепустками. Вони рухалися двома автомобілями «ВАЗ» та «Рено». За даним фактом поінформовано співробітників міліції в Донецькій області, яким і передали затриманих.

Також на контрольному пункті «Лисичанськ» під час перевірки автомобіля «Фольксваген» прикордонники виявили громадянку України з паспортним документом «ЛНР». Для з’ясування обставин її передали  правоохоронним органам.

У районі н.п. Константинівка прикордонний наряд затримав 8 транспортних засобів з вантажем продуктів харчування та одягу, які рухалися в об’їзд визначених транспортних коридорів. Крім того, поблизу н.п. Врубовка було зупинено 5 транспортних засобів. Автівки перевозили овочі, продукти харчування, енергетичні напої та кондитерські вироби вартістю майже 230 тисяч гривень, а також 38 тонн вугілля. Вони також рухалися об’їжджаючи контрольні пости, що були на їх шляху. Для прийняття правового рішення транспортні засоби передані працівникам фіскальної служби.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248009066&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества