Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

12.01.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Протягом доби обстрілів і нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку терористів не було. Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора на ділянці відділу «Сартана» (Донецька область) зафіксовано політ трьох безпілотних літальних апаратів.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Близько 10:00 11 січня в контрольному пункті «Артемівськ» у мікроавтобусі «Mercedes» прикордонний наряд виявив 400 пляшок горілчаних виробів. Належних документів на товар у громадянина України, який керував автівкою, не було. Щоб все-таки провезти алкоголь і безперешкодного перетнути контрольний пункт чоловік запропонував вирішити питання у якийсь інший спосіб, на що отримав відмову. Наразі співробітниками податкової міліції товар вилучено.

У контрольному пункті «Щастя», що на Луганщині, прикордонники зупинили мікроавтобус «Форд», яким 2 українців перевозили одяг та взуття. У ході перевірки вантажу в коробці із-під взуття було виявлено 2 пристрої для відстрілу гумових куль та 174 набої до них. Крім того, в одного із громадян знайшли бронежилет та «посвідчення Управління фонду підтримки Національної безпеки в Луганської області». Для з’ясування всіх обставин чоловіків разом з транспортним засобом та зброєю передано співробітникам СБУ.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247863939&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества