Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
11.07.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

 

Минулої доби російсько-терористичні війська продовжували порушувати режим припинення вогню.

Бандити вели вогонь по блокпосту «Березове», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Російські найманці використовували стрілецьку зброю. У результаті збройного протистояння ніхто з військовослужбовців не постраждав.

В межах Луганської області прикордонні наряди та підрозділи ЗСУ зафіксували політ 4 безпілотників. Ними незаконні збройні формування продовжували здійснювати розвідку місць дислокації українських військових. 

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу затримано 7 транспортних засобів. Автівки перевозили майже 35 тонн продуктів харчування та товарів народного вжитку. Належних документів на вантаж не було, крім того, автівки намагалися об’їхати контрольні пункти, що були на їх шляху. Наразі їх передали працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Через контрольний пункт «Бугас» прослідували 13 вантажних  автомобілі з гуманітарними вантажами. Автівки від Міжнародного комітету «Червоний Хрест» везли жителям Донецької області майже 160 тонн продуктів харчування та будматеріалів.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248321683&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества