Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Держприкордонслужба інформує про ситуацію на українсько-російському кордоні

2.12.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка на українсько-російській ділянці кордону залишається складною. Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону та оборону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Терористи періодично порушують режим припинення вогню та обстрілюють позиції українських військових.

Протягом доби бойових зіткнень між прикордонниками та російськими терористами не відбувалося. Водночас, продовжується ведення повітряної розвідки російсько-терористичними військами за допомогою БПЛА. Так, учора прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Семенівка» (Чернігівський загін) спостерігав 1 БПЛА, який залетів з території Росії до України вглиб до 1 км та повернувся зворотно. Спроби збити літальний апарат зі стрілецької зброї результату не дали.

У рамках виконання завдань, поставлених Президентом України під час робочої наради з керівниками правоохоронних органів щодо боротьби з контрабандою, яка відбулася в Одесі 23 жовтня, Державна прикордонна служба суттєво посилила контроль за переміщенням товарів і вантажів, у тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду/виїзду у зоні АТО.

Так, учора на контрольному посту «Курахове» було затримано 20 т тютюну, що перевозилися без відповідних товаросупровідних документів. Транспортний засіб із вантажем передано співробітникам СБУ.

На контрольному посту «Георгіївка» затримана вантажівка, що перевозила 61,5 т вугілля та ще один автомобіль із 2,01 т свинини. Причиною затримання також стала відсутність належного оформлення товаросупровідних документів. Транспортні засоби з вантажем передані співробітникам СБУ.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247787609&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества