Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо ситуації на українсько-російському кордоні

16.08.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка на державному кордоні в межах Луганської та Донецької областей залишається складною. Прикордонники продовжують здійснювати завдання з охорони і оборони державного кордону та виконання завдань відповідно до загального задуму АТО.

Із території Росії продовжилися обстріли пункту пропуску «Успенка», що в Донецькій області. Загалом протягом доби обстріли тривали тричі, під час яких використовувалися РСЗВ БМ-21 «Град», артилерія та міномети. Втрат серед прикордонників немає. Інфраструктура пункту пропуску фактично повністю знищена.

З 20.00 до 20.15 прикордонний наряд відділу «Красна Талівка» Луганського загону на напрямку «Волошино (РФ) – Благовіщенка (Україна)» спостерігав заліт на територію України та зворотно 4 БПЛА.

Об 11.18  прикордонний наряд Бердянського загону зафіксував порушення повітряного простору України російським вертольотом «МІ-8» на напрямку «Передмостне (АРК) – Чонгар (Херсонська область)».

Продовжують мати місце факти порушення повітряного простору України безпілотними літальними апаратами на адміністративній межі з АРК та в Азовському морі. Загалом зафіксували 4 БПЛА в районі населених пунктів Сєдове (Донецька область), Чаплинка (Херсонська область) та Шевченкове (Запорізька область).

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247528880&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества