Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

15.12.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону та оборону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Терористи і далі порушують режим припинення вогню та обстрілюють позиції українських військових, російські війська активно ведуть повітряну розвідку з використанням БПЛА.

Учора прикордонники зафіксували використання літальних апаратів в 4 випадках. На напрямках «Красна Талівка – Деркул» та «Золотарівка – Волошине» БПЛА рухались вздовж лінії кордону без порушення повітряного простору нашої країни.

У рамках виконання завдань, визначених Президентом України, суттєво посилено контроль за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду/ виїзду у зоні АТО.

Зокрема, учора о 14.40  прикордонним нарядом в районі н. п. Красна Талівка (Луганської області) зупинено вантажний автомобіль «ЗІЛ», яким громадянин України перевозив без належних документів 8 тонн вугілля.

У пункті контролю «Мелітополь», під час оформлення поїзда «Сімферополь – Харків», в неробочому тамбурі та в сумці громадянина України прикордонники виявили 45 військових багнет-ножів та 97 сигнальних набоїв з пристроями для їх приведення до дії. Даного громадянина передано співробітникам правоохоронних органів.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247817449&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества