Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російській ділянці кордону

13.11.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками  в умовах напруженої обстановки.

О 18:10 12 листопада поблизу кордону на околиці населеного пункту Мілове (Луганська область) терористи здійснили обстріл прикордонного наряду з ГП-25. Вогонь вівся з лісосмуги. Прикордонники відкрили вогонь у відповідь та відбили атаку. Жоден військовослужбовець не постраждав.

Ще одна спроба обстрілу прикордонного наряду відбулася о 22:05 12 листопада неподалік населеного пункту Курахове, що в Донецькій області. Нападники використовували автоматичну стрілецьку зброю.

Терористи продовжують використовувати безпілотні літальні апарати для проведення повітряної розвідки. Так, учора прикордонні наряди двічі фіксували польоти БПЛА. Один із них був помічений на напрямку «Маріуполь – Павлополь», інший на напрямку н.п. Докучаєвськ.

Учора на одному з контрольних постів у Донецькій області було зупинено автомобіль з громадянином України. Після перевірки документів з’ясувалося, що він, можливо, причетний до проведення незаконного референдуму 11.05.2014 на Сході України. Чоловіка передали співробітникам МВС.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247748100&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества