Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російській ділянці кордону

12.11.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками в умовах напруженої обстановки.

О 17:25 11 листопада спільний наряд у складі прикордонників та військовослужбовців ЗСУ під час патрулювання в н.п. Станично-Луганське в районі центральної районної лікарні потрапив у засідку та прийняв бій. Втрат серед українських силовиків немає. Бойовики були змушені відступити. Вживаються заходи щодо зачистки даного району від терористів.

Майже о 9:00 12 листопада терористи здійснили обстріл із автоматичної стрілецької зброї одного з блокпостів прикордонників поблизу Маріуполя. Вогонь вівся з найближчої лісосмуги. Прикордонники відразу відкрили вогонь у відповідь та відбили напад НЗФ. У результаті збройного протистояння один прикордонник був поранений, його доставили в лікувальний заклад. Для зачистки району на місце виїхала додаткова група на бронетехніці.

Прикордонники продовжують контролювати смугу безпеки вздовж лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Так, учора на одному з контрольних пунктів в’їзду-виїзду було затримано автомобіль з двома громадянами України, які підозрюються в терористичній діяльності на території Луганської області.

Також учора о 17:55 прикордонний наряд зафіксував проліт на висоті до 1 км на напрямку Маріуполь – Павлополь та в зворотному напрямку 1 БПЛА.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247742405&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества