Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російській ділянці кордону

10.11.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

За минулу добу бойових зіткнень між підрозділами Держприкордонслужби та терористами не відбувалося.

Бандитські формування та ЗС РФ продовжують використовувати БПЛА для проведення повітряної розвідки. Учора прикордонники зафіксували 1 безпілотний літальний апарат поблизу Маріуполя.

Персонал Держприкордонслужби  продовжує виконувати завдання щодо контролю в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень. Учора прикордонним нарядом на  трасі «Донецьк - Артемівськ»  під час перевірки документів пасажирів рейсового автобуса затримано водія, громадянина України, причетного до сепаратизму. За наявною інформацією, затриманий входив до складу угруповання Біляєва, який на даний час є «міністром транспорту» у так званій «ЛНР». Затриманого громадянина передано до МВС.

Державна прикордонна служба продовжує заходи щодо протидії незаконному переміщенню осіб та вантажу в зону та з зони АТО. Учора прикордонники поблизу населеного пункту Артемівськ  у двох вантажних автомобілях виявили понад 24 тонни м’ясопродуктів без відповідних товаро-супровідних документів. Транспортні засоби разом з вантажем передано до органів МВС.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247736776&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества