Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

09.10.2024

23:50
Винищувачі Mirage 2000, які Франція передасть Збройним Силам України у 2025 році, будуть оснащені так, щоб українські льотчики мали перевагу над ворогом. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров.

23:13
Президент Володимир Зеленський повідомив, що найближчим часом проведе зустрічі з лідерами Великої Британії, Франції, Німеччини та Італії.

22:28
У середу, 9 жовтня, росіяни завдали ударів балістичними ракетами по портовій інфраструктурі Одеської області. Унаслідок російської атаки загинули п’ять людей. Ще дев’ять людей отримали поранення.

22:02
У середу, 9 жовтня, Військово-Морські сили у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України уразили базу зберігання ударних безпілотників типу Shahed. Про це повідомив Генштаб.

19:48
Засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", яке мало відбутися 12 жовтня, перенесли. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

19:17
У зв'язку з безпековою ситуацією у Сумській області оголошено примусову евакуацію дітей з низки населених пунктів. Про це повідомило Мінреінтеграції.

17:58
Вступ України в НАТО призведе до початку третьої світової війни. Таку думку висловив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто.

11:55
Генштаб підтвердив, що в ніч проти 9 жовтня Сили оборони уразили військовий арсенал російських окупантів у Брянській області. Там зберігалися боєприпаси до ракетно-артилерійського озброєння, зокрема ті, що надійшли росіянам з КНДР, а також керовані авіабомби. Значна частина з них розміщувалася просто неба.

09:28
У ніч проти 9 жовтня російські окупаційні війська атакували Одеську область ударними безпілотниками, внаслідок чого п'ятеро людей дістали поранення.

07:51
У ніч проти 9 жовтня безпілотники атакували арсенал боєприпасів у Брянській області, триває детонація.

07:05
Головнокомандувач США в Європі Крістофер Каволі передав Конгресу список озброєнь, які США могли б надати Україні для захисту від РФ, пише CNN.

06:43
Пентагон обговорює можливість перенесення зустрічі у форматі "Рамштайн" у Німеччині на 17 жовтня. Про це заявила речниця Міноборони США Сабріна Сінгх.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/