Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

06.10.2024

23:57
Словацький прем'єр-міністр Фіцо заявив, що блокуватиме вступ України до НАТО, допоки буде на посаді.

23:03
Нідерланди на 400 млн євро нададуть Україні сучасні дрони, повідомив міністр оборони королівства Брекельманс.

22:10
Президент Зеленський мав розмову з головкомом ЗСУ Сирським – той працюватиме з партнерами щодо Плану перемоги. Також голова держави відправив до Вашингтона начальника Генштабу та віцепрем'єрку – міністерку юстиції.

21:29
Перші багатоцільові винищувачі F-16 від Нідерландів вже поставлені в Україну, повідомив міністр оборони королівства Брекельманс.

20:44
На Донеччині росіяни вдарили безпілотником по автівці з волонтерами – є загиблий та постраждалий.

18:32
Росіяни вдарили авіабомбами по Костянтинівці Донецької області – попередньо, одна людина загинула, двоє поранених.

16:47
У Куп'янську на Харківщині росіяни вдарили FVP-дроном поряд з автобусною зупинкою, двоє поранених.

16:11
ГУР повідомило, що його бійці знищили російський ЗРК "Оса" вартістю $10 млн дроном за пару сотень доларів

15:37
На Одещині через російську ракетну атаку "Іскандером-М" було пошкоджено суховантажне цивільне судно, повідомила обласна прокуратура.

13:05
З 2017 року Володимир Путін намагався сформувати негативне ставлення до України у 45-го президента США Дональда Трампа. Журналісти NYT дізналися деталі.

11:20
Російські воєнні пропагандисти пишуть, що в ніч проти 6 жовтня Московську область атакували безпілотники. З боку загальновійськового командного училища здіймається дим.

11:04
На зустрічі союзників у форматі "Рамштайн", де президент Володимир Зеленський планує представити План перемоги, очікуються нові кроки у підтримці України, зокрема щодо її північноатлантичної інтеграції.

09:43
У ніч проти 6 жовтня російські окупаційні війська атакували Одеську область ударними безпілотниками, відомо про одного пораненого.

09:03
Наприкінці літа під час боїв навколо Вугледара Донецької області російські окупаційні війська мали десятикратну перевагу в артилерії. Про це заявив командир 72 ОМБр.

08:07
У ніч проти 6 жовтня російські війська вкотре намагалися атакувати Київ ударними безпілотниками. Всі дрони було збито.

07:18
Президент Володимир Зеленський заявив, що днями відбудуться політичні консультації щодо наповнення воєнних пунктів Плану перемоги.

00:14
Росіяни готують нові штурмові групи загарбників на Оріхівському напрямку у Запорізькій області – за "кілька днів" окупанти можуть активізувати нові штурмові дії там, повідомив речник Сил оборони півдня.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/