Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

13.10.2024

21:28
Росія нарощує союзництво з Північною Кореєю, що полягає у надсиланні фахівців із КНДР "на допомогу" російській окупаційній армії. Про це у вечірньому відеозверненні повідомив президент Володимир Зеленський.

19:44
У Донецькій області десантники ЗСУ відбили масовану російську атаку й знищили майже 10 одиниць техніки. Про це повідомив Telegram-канал оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця".

18:44
Нелегальні термінали Starlink американської компанії SpaceX допомогли Росії просунутися на полі бою в Україні, зокрема захопити місто Вугледар у Донецькій області. Про це повідомила газета The Washington Post із посиланням на неназваних українських військових.

16:46
Наступне оновлення застосунку "Армія+" отримає функції навчання, а в майбутньому у ньому з’являться електронний військовий квиток та соціальні послуги й бонуси від бізнесів. Про це повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

15:27
Офіс генерального прокурора розпочав кримінальне провадження щодо ймовірного розстрілу дев?яти українських військовополонених у Курській області. Про це повідомив генпрокурор Андрій Костін.

14:24
Генконсул України у Канаді закликав продовжувати підтримувати Україну та заявив, що це не благодійність, а внесок у безпеку Канади.

13:13
Росіяни могли розстріляти дев'ятьох українських військових під Курськом, які здалися в полон. Дмитро Лубінець звернувся до ООН та Червоного Хреста.

09:08
У Феодосії догорів нафтовий термінал, який ЗСУ уразили ще 7 жовтня. З 12 постраждалих цистерн із паливом повністю знищено вісім.

07:39
У польському селищі Редзіково відкриють базу протиракетної оборони. Глава МЗС Польщі обговорював зі США можливість збивати й російські ракети, а не лише іранські.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/