Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

12.10.2024

22:17
Кабмін ввів зміни до правил отримання повістки. Якщо військовозобов'язаний не забере її з пошти протягом трьох робочих днів, може отримати штраф.

22:16
Президент Володимир Зеленський заявив, що армія Росії намагалася відтіснити ЗСУ з позицій у Курській області, але українські військові тримають рубежі.

18:22
У Курській області тривають важкі бої, але ситуація динамічна, кажуть у Центрі протидії дезінформації та зазначають, що будь-які висновки не є остаточними зараз.

18:20
Президент Володимир Зеленський підбив підсумки закордонних візитів минулого тижня, в межах яких представив союзникам деталі Плану перемоги.

14:59
Контррозвідка СБУ викрила нацгвардійця – за даними слідства, він надсилав цивільним інформацію з обмеженим доступом.

14:30
Через російський авіаудар пошкодження отримала пожежно-рятувальна частина у Костянтинівці: весь особовий склад рятувальників перебував в укритті та не постраждав.

13:37
"Кілька тисяч" північнокорейських піхотинців зараз проходять навчання у Росії та можуть бути скеровані на лінію фронту в Україні до кінця 2024 року, заявило The Washington Post з посиланням на неназваного посадовця української воєнної розвідки.

11:23
У ніч на 12 жовтня росіяни атакували Україну ракетами невстановленого типу та "шахедами" -  24 з 28 збито, ще два посадили засобами РЕБ.

11:00
Індія різко стала другим за величиною постачальником критично важливих технологій для Росії, на які діють обмеження західних санкцій, повідомили агенції Bloomberg неназвані посадовці зі США та Європи.

09:43
Генштаб ЗСУ підтвердив ураження складу паливно-мастильних матеріалів росіян у районі тимчасово окупованого міста Ровеньки Луганської області: на цій базі зберігалися нафта і нафтопродукти, які постачалися, зокрема, й для потреб армії загарбників.

08:59
Спікер палати представників США Майк Джонсон більше "не має бажання до подальшого фінансування України" і сподівається, що "це не потрібно".

07:38
Вночі 12 жовтня росіяни здійснили авіаудари по Запоріжжю – троє постраждалих, серед них 12-річна дівчинка, є руйнування.

06:58
Російські ресурси заявили про нібито дронову атаку по нафтобазі на тимчасово окупованій Луганщині – у Ровеньках NASA зафіксувало пожежу.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/