Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

11.10.2024

20:02
Військовослужбовець 56 бригади Сергій Гнезділов, який вчинив СЗЧ, заявив про свою готовність повернутися до служби за умови, що Міноборони ініціює законодавче встановлення чітких термінів служби.

19:57
Українські захисники здійснили успішні нальоти безпілотниками на Тьоткіне у Курській області РФ

18:56
Українські журналісти та медіафахівці звернулися до світових організацій із закликом до рішучих і термінових дій у зв'язку з убивством української журналістки Вікторії Рощиної в російському полоні.

17:50
З'явився супутниковий знімок ураженого аеродрому "Ханська" в Адигеї РФ: на фото видно будівлі, зруйновані унаслідок успішного українського удару.

17:46
Міністерство оборони створило наглядові ради для своїх закупівельних агенцій – Агенції оборонних закупівель і Державного оператора тилу.

17:01
У СБУ заявили, що затримали в Києві терориста ІДІЛ, який сім років перебуває у розшуку Інтерполу.

16:57
Підняття стартових виплат російським військовим свідчить про те, що охочих йти до армії РФ стає "дедалі менше", заявило ГУР.

16:34
До кінця року Німеччина разом із союзниками виділить Україні пакет допомоги на 1,4 млрд євро.

16:12
З'явився перший супутниковий знімок уражених Україною російських складів з "шахедами" під Єйськом: видно пошкодження складських будівель, зокрема руйнування даху однієї з них, а також сліди пожежі.

15:57
Сергія Мельника та Сергія Боєва призначено заступниками міністра оборони.

15:43
У Росії загостриться нестача снарядів після ударів по складах із боєкомплектом, заявив глава розвідки Естонії Антс Ківісельг. Він додав, що зараз в окупантів немає ресурсів, щоб досягти поставленої мети на фронті.

15:42
За кожні 2,5 кв. м захоплених територій в Україні Росія жертвує життя одного солдата, кажуть в ОБСЄ.

15:41
Україна може отримати від 12 до 20 винищувачів Mirage 2000 від Франції у період з 1 січня до 30 березня 2025 року.

15:18
Довічне ув'язнення з конфіскацією майна отримав агент російської спецслужби, який допомагав окупантам захопити Бахмут, повідомила СБУ.

14:23
Понад 70% поранених військових повертається у стрій після лікування, повідомив командувач Медичних сил ЗСУ Казмірчук.

13:23
У зоні відповідальності ОТУ "Луганськ" найскладніше зараз у районах Торецька і Нью-Йорка. Але ситуація може загостритись і в районі Часового Яру, військові кажуть про "затишшя перед бурею".

12:40
З початку тижня росіяни відновили атаки на Придніпровському напрямку – у Херсонській області захисники відбили 29 штурмів окупантів, повідомили Сили оборони півдня.

12:25
Фахівці ГУР здійснили кіберудар по мережевій інфраструктурі Північнокавказького федерального університету і знищили десятки терабайтів даних. Про це LIGA.net повідомив співрозмовник в українській розвідці.

11:19
У зв?язку з інформацією про смерть української журналістки Вікторії Рощиної в Росії, кримінальне провадження, відкрите за фактом її зникнення, докваліфіковано. Про це повідомив ОГП.

10:33
У Китаї назвали Україну дружньою країною та заявили, що готові розвивати взаємовигідну співпрацю у різних сферах.

09:28
Збройні Сили України контролюють близько 50% Торецька Донецької області, у місті залишається понад 1000 цивільних людей. Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Торецької МВА Василь Чинчик.

08:51
МОЗ здійснило три раунди перевірок справ щодо встановлення інвалідності чоловікам 25-60 років. 3500 справ було відправлено на переогляд.

08:04
Росія вбила балістикою чотирьох людей в Одеському районі. В результаті російської атаки зруйновано двоповерхівку, де жили і працювали люди. Серед загиблих - 16-річна дівчина.

06:55
"Дуже продуктивно обговорили всі аспекти". Зеленський прибув до Італії та представив План перемоги Мелоні. Раніше президент вже представив План Байдену і кандидатам у президенти США, а також лідерам Британії і Франції.

06:23
Рано вранці 11 жовтня Росія вчергове атакує ударними дронами. У Києві працює ППО, гримлять вибухи.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/