Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

03.09.2024

20:37
Росіяни вдарили по навчальному й лікувальному закладах у Полтаві двома ракетами "Іскандер", до розслідування залучено Військову службу правопорядку, повідомив головком ЗСУ Сирський.

18:15
СБУ не перевіряла начштабу Командування Сил безпілотних систем Романа Гладкого перед призначенням - це не передбачено законодавством.

17:27
Унаслідок російського удару по Полтавському військовому інституту зв’язку кількість загиблих зросла до 47 людей. Поранених уже 206.

17:00
Монголія пояснила, чому не заарештувала російського диктатора Путіна за ордером МКС: каже, залежить від сусідів у нафтопродуктах та електроенергії.

16:44
Сухопутні війська ЗСУ показали ексклюзивні кадри із Суджі, яку росіяни посилено гатять авіабомбами після того, як у місто зайшли українські військові.

14:44
Російські окупанти завдали удару по навчальному закладу і сусідній лікарні у Полтаві, в результаті чого є десятки загиблих і понад 180 поранених.

13:23
У Києві взяли екснардепа і спільників. СБУ каже – працювали на ФСБ і готували вбивство Гордона. Як стверджують у СБУ й ОГП, затримані також підірвали залізничну колію на Полтавщині, аби перешкодити логістиці ЗСУ, а ще готували підрив колії на Київщині.

12:32
Російські окупанти намагались штурмувати позиції українських десантників 79 бригади, рушивши колоною техніки, проте довелось тікати з поля бою:

12:16
Упродовж ночі російські окупаційні війська завдали масованого удару по залізничних об'єктах у Дніпропетровській та Сумській областях. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

10:15
Місто Новогродівка на Покровському напрямку мало невигідне географічне положення, тому українське військове командування вирішило вивести звідти війська. Про це розповів офіцер 59 окремої мотопіхотної бригади Сергій Цехоцький.

08:13
Російські пропагандисти заявили про дронову атаку на аеродром "Мігалово" у Твері.

06:58
Ввечері 2 вересня російські війська вдарили балістикою по Дніпру та обстріляли Запоріжжя. Внаслідок атак у двох містах є загиблі та поранені.

06:57
Південноафриканська республіка підтримує "мирний план" з врегулювання російсько-української війни, запропонований Китаєм та Бразилією.

00:00
Європейські посадовці очікують, що Іран "неминуче" поставить балістичні ракети до Росії, і цей крок може викликати швидку відповідь з боку союзників України. Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на неназваних співрозмовників, обізнаних у цьому питанні.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/