Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

18.09.2024

23:48
Унаслідок чергового російського удару у Сумах знеструмлені всі об'єкти водоканалу – йде перехід на аварійно-резервне живлення.

23:14
Румунія, Польща і Латвія закликали НАТО посилити східний фланг і ввести ротацію ППО.

21:00
Президент Зеленський повідомив про готовність Плану перемоги, який планують показати президенту США.

20:07
Був заблокований Telegram-канал, який поширював інформацію про теракти у Львові й керувався з території Росії.

19:31
З'явилися супутникові знімки ураженого складу Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ в Торопці – видно масштабне задимлення.

17:00
НАТО має ухвалити "надійну та скоординовану" відповідь на інциденти, коли у повітряний простір Альянсу потрапляють російські ракети або дрони, випущені по Україні, заявив міністр оборони Румунії.

16:28
У ніч проти 18 вересня у Тверській області Росії унаслідок атаки українських безпілотників на склад боєприпасів пролунали надпотужні вибухи, які сейсмологи сприйняли за землетрус.

13:53
Росія дедалі більше стає залежною від Китаю і віддає своє майбутнє у заставу Пекіну, заявив Йєнс Столтенберг. У НАТО стурбовані, що КНДР, Китай, Іран та Росія поглиблюють відносини на тлі російської війни в Україні.

12:42
В Естонії не виключають можливості удару по території Росії у разі нападу на НАТО. Наразі розробляється спільний план дій.

12:18
У Донецькій області правоохоронці затримали офіцера Збройних Сил України, який, за версією слідства, здавав розташування Сил оборони.

11:25
У ніч проти 18 вересня безпілотники Сил оборони вразили склад у Тверській області Росії, на якому окупанти зберігали ракети та керовані авіаційні бомби.

10:41
Уранці в середу, 18 вересня, у Свято-Введенському чоловічому монастирі Української православної церкви Московського патріархату в Києві проходять обшуки. Про це LIGA.net повідомив співрозмовник у правоохоронних органах.

10:23
Росія масовано вдарила КАБами в 15 км від Запоріжжя - щонайменше вісім авіабомб прилетіло на територію Комишуваської громади. Такого не було майже пів року, повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

10:12
У Тверській області РФ може горіти великий склад БК 107 арсеналу Головного управління ракетно-артилерійського. На ньому можуть зберігатися до 240 тонн ракет С-300, С-300, Іскандер та інших.

10:12
У ніч проти 18 вересня росіяни атакували українські регіони авіаційними ракетами й ударними безпілотниками, збити вдалося більшість повітряних цілей окупантів. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

08:30
У ніч проти 18 вересня російські окупанти атакували "шахедами" енергетичні об’єкти Сум.

07:42
Після затримання боксера Олександра Усика Україна надішле ноту Польщі.

06:47
У Тверській області лунали вибухи і почалася пожежа. За попередніми даними, після атаки БпЛА горить склад із БК, губернатор оголосив евакуацію.

06:30
Ввечері 17 вересня Росія атакувала КАБами Комишуваху під Запоріжжям: вбила двох людей і ще п'ятьох поранила.

00:00
США вже бачили мирний план президента Зеленського щодо закінчення війни – вважають, що його стратегія та план можуть працювати, заявила посол Штатів при ООН.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/