Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

06.08.2024

22:13
Завдання з будівництва фортифікаційних споруд у Миколаївській області виконано на 100%. Про це повідомив заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Валентин Гайдаржи.

21:55
У вівторок, 6 серпня, у небі над Сумською областю Сили оборони збили російський військовий гелікоптер. Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.

19:28
На 2024 рік уже законтрактовано українським виробникам мільйон безпілотників. Про це у вечірньому відеозверненні повідомив президент Володимир Зеленський.

18:15
У Збройних Силах України створюється єдина система щодо роботи з членами сімей загиблих, зниклих безвісти та полонених військовослужбовців.

18:06
Нардеп Веніславський заявив, що зниження віку мобілізації зараз не планується, це позиція всіх владних інституцій.

17:03
З'явилися дані про закриття єдиного російського пункту пропуску "Колотилівка". У ДПСУ пояснили: пункти на кордоні з РФ закриті з початку вторгнення, але прикордонники готові прийняти громадян, які повертаються додому, - питання лише у Росії.

17:02
Ніяких законодавчих ініціатив щодо вручення електронних повісток наразі немає, заявив народний депутат Федір Веніславський.

15:52
Президент Зеленський після засідання Ставки повідомив, що на ракетну програму України спрямовано додаткові кошти.

14:00
Після скандалів з тендерами Охматдиту МОЗ ухвалив положення про контролювальну Раду з відновлення. Відомство стверджує, що це забезпечить громадський контроль – зокрема, щодо добору підрядників.

13:10
Зранку 6 серпня Росія вдарила по Харкову балістичною ракетою "Іскандер", внаслідок цього щонайменше п'ятеро людей зазнали поранень, постраждала поліклініка.

12:12
Попри отримання Україною F-16, США не змінили позицію щодо дальності ударів по Росії, заявили у Держдепі.

10:59
СБУ повідомила про затримання в Одеській області агента ФСБ, який готував підпали ТЦК та релейних шаф.

10:33
Російська армія завдала удару по центральному району Харкова, постраждала щільна житлова забудова.

09:22
Для Збройних Сил України обрали запасних постачальників продуктів на наступні півтора року.

09:09
Увечері 5 серпня Росія атакувала Київ та передмістя балістичними ракетами, внаслідок чого зафіксовано пошкодження у багатоквартирному будинку, на двох АЗС та багатоповерховій будівлі з офісними приміщеннями.

08:31
У ніч проти 6 серпня Росія вдарила по регіонах низкою повітряних цілей, силам протиповітряної оборони вдалося збити 19 з 22.

07:53
У ніч проти 6 серпня Росія скаржилася на сильні вибухи у кількох містах Курської області. Місцева влада заявляла про роботу ППО через атаку безпілотників, а також про падіння уламків у Суджі.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/