Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

05.08.2024

23:32
Увечері в понеділок, 5 серпня, у Києві пролунали щонайменше чотири вибухи. Про це повідомила кореспондентка LIGA.net.

22:48
У Сумській області унаслідок атаки ворожого безпілотника загинув керівник місцевої агрофірми. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

19:45
Росіяни під час масованого удару по Україні 31 липня застосували балістичну ракету північнокорейського виробництва. Про це повідомило видання Defense Express.

17:34
Правоохоронці порушили два кримінальні провадження після протестів біля будівлі Територіального центру комплектування та соціальної підтримки у місті Ковель. Про це повідомила Національна поліція Волинської області.

12:37
Наразі немає ресурсів для регуляції месенджера Telegram, однак у такому випадку його варто блокувати, заявив очільник комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв.

11:39
Міністерство оборони виявило три фейкові вебзастосунки Резерв+, які перебували на стадії розроблення: зловмисники не встигли розпочати розсилання.

11:29
800 000 чоловіків пішли "у тінь", щоб уникнути мобілізації, заявив голова економічного комітету Верховної Ради Дмитро Наталуха.

11:20
Головне управління розвідки Міністерства оборони підтвердило знищення російського Су-34 та складу боєкомплектів після удару по російському аеродрому "Морозовськ" у Ростовській області 3 серпня.

10:40
Служба безпеки України нейтралізувала масштабну агентурну мережу російської Федеральної служби безпеки, яка діяла у шістьох областях України, зокрема поблизу Покровська та Часового Яру. Дев'ятьох підозрюваних звинувачують у державній зраді – їм загрожує довічне ув'язнення.

09:35
Внаслідок ворожого обстрілу інфраструктури у Полтавській області 4 серпня, низка потягів Укрзалізниці "наздоганяють" графік.

08:42
У ніч проти 5 серпня Росія атакувала регіони України ударними "шахедами", усі з яких були збиті силами протиповітряної оборони.

06:33
Перехідний уряд Республіки Малі вирішив розірвати дипломатичні відносини з Україною через підтримку дій повстанців-туарегів, які нещодавно розгромили колону малійських військових та російських найманців терористичної Групи Вагнера.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/