Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

04.08.2024

21:41
З'явилися нові супутникові знімки з наслідками дронового удару Сил оборони по російському аеродрому "Морозовськ" у Ростовській області: зафіксовано ураження складів із боєприпасами, а сліди пожеж видно і біля інших будівель, і біля місць паркування винищувачів РФ.

21:00
Українське підпілля спалило залізничну релейну шафу у тимчасово окупованому Донецьку – цей відтинок сполучення у бік Торецька та Прогресу загарбники використовують для підвезення боєприпасів, військової техніки та особового складу.

20:17
Росіяни розповсюджують фейкові застосунки, котрі мають виглядати як справжній Резерв+. Такі підробки окупанти хочуть поширювати серед українців, щоб зібрати їхні персональні дані, пояснило Міноборони.

19:42
В Україні вже тиждень не вимикають світло за графіками – на понеділок теж не прогнозується.

19:39
У Донецькій області примусово евакуюють 744 дитини з родинами з чотирьох громад.

18:33
Президент Зеленський доручив українським дипломатам підготувати зустріч із НАТО задля обговорення - аби країни-сусіди збивали російські ракети, що летять у їх бік.

17:00
У Луганську окупанти заявили про 12 вибухів – пожежа на машинобудівному заводі, де загарбники зазвичай ремонтують та зберігають техніку.

17:00
Зеленський повідомив, що F-16 вже в Україні та використовуються військовими.

16:36
У Запоріжжі йде будівництво підземних шкіл, відповідні відео опублікував очільник обладміністрації.

15:52
ГУР встановило росіян з екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-22М3, знищеного у квітні: ліквідовано помічника командира корабля та штурмана-оператора авіазагону.

12:53
У Вовчанську Харківської області російські загарбники залучають єгиптян до ведення бойових дій. Про це повідомило Оперативно-тактичне угруповання "Харків" ЗСУ.

10:38
У ніч проти 4 серпня росіяни завдали ударів по залізничній інфраструктурі Полтавської області, через це деякі потяги курсують із затримками. Про це повідомили Укрзалізниця та очільник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

09:27
Від початку повномасштабної війни Повітряні сили Збройних Сил України знищили 8000 повітряних цілей росіян - літаків, ракет, гелікоптерів та дронів. Про це у День ПС ЗСУ повідомив командувач Микола Олещук.

07:59
У ніч проти 4 серпня росіяни завдали ракетних ударів по двох областях – Харківській та Полтавській. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

00:03
Президент Зеленський заявив, що удари по російських загарбниках наближають справедливе для України та світу закінчення війни, і необхідно, аби партнери дозволили завдавати далекобійних ударів по РФ.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/