Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

03.08.2024

22:46
Ексначальник ТЦК Рівненщини отримав ще одну підозру вже після виходу під заставу за іншою справою.

20:47
ГУР та МЗС евакуювали 30 українців з Лівану після загострення ситуації.

20:03
Зеленський відреагував на дані щодо появи вагнерівців у Венесуелі: "Це яскравий приклад безсоромного втручання Росії у справи інших країн, а також її звичної стратегії сіяти хаос у всьому світі".

19:32
У мережі шириться ймовірне фото жорстокого вбивства українського полоненого – омбудсмен терміново звернувся щодо цього до Червоного Хреста та ООН, а також до українських правоохоронців.

18:16
В Україні майже тиждень не вимикають світло за графіками – на неділю теж не прогнозується.

17:17
2 серпня Сили оборони вдарили по підводному човну та комплексу С-400 росіян у тимчасово окупованому Криму: судно затонуло, суттєво пошкоджено чотири пускові установки.

16:46
Президент Зеленський заявив: "Російську бойову авіацію треба знищувати там, де вона є, усіма засобами, які тільки ефективні. Бити по російських аеродромах – це також цілком справедливо. І нам потрібне це спільне рішення з нашими партнерами – безпекове рішення".

15:59
Удар по російському аеродрому "Оленья" та ураження дальніх бомбардувальників принаймні на кілька днів відтермінували чергові атаки окупантів по Україні, заявив начальник ГУР Буданов.

15:25
Міжнародні легіонери ГУР знищили російські цілі поряд з Сумщиною.

14:49
Військовослужбовці Служби безпеки України знищили на Запорізькому напрямку вогнеметну систему "Солнцепьок" окупантів.

12:12
У ніч проти 3 серпня безпілотники ГУР уразили склад паливно-мастильних матеріалів у Ростовській області Росії. Про це LIGA.net повідомив співрозмовник в українській розвідці.

10:55
У ніч проти 3 серпня Сили оборони завдали удару по аеродрому "Морозовськ" у Ростовській області Росії. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

07:40
У ніч проти 3 серпня росіяни атакували українські регіони чотирма ракетами та 29 ударними безпілотниками, більшість з яких вдалось збити силам протиповітряної оборони. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

07:12
У Росії скаржаться на масовану атаку безпілотників на Ростовську область у ніч проти 3 серпня. Місцева влада повідомила про влучання в складські приміщення у двох районах.

06:21
У ніч проти 3 серпня у Вінницькій області росіяни завдали удару по інфраструктурному об’єкту. Про це повідомила перша заступниця начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/