Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

27.08.2024

23:18
В Одеській області 24 серпня троє колишніх в'язнів, що підписали контракти на службу у війську, залишили територію навчального центру – вони були без зброї, їх затримали менш ніж за добу, повідомили в ОК "Південь".

21:50
Уночі 27 серпня невідомий обстріляв пост охорони Луцького ТЦК – поранено старшого солдата. По злочинцю відкрили вогонь у відповідь, але той зміг втекти, і його розшукують правоохоронці.

21:22
28 серпня генсек НАТО на прохання української сторони скличе засідання Ради Україна-НАТО.

20:20
Через російський удар по Кривому Рогу загинуло троє людей, ще одна лишається зниклою безвісти.

20:16
У Покровській, Селидівській, Курахівській та Костянтинівській громаді Донецької області вводяться посилені комендантські години.

18:55
На середу, 28 серпня, застосовуватимуться обмеження споживання електрики – в усіх областях діятимуть дві черги відключень.

16:43
Президент Володимир Зеленський заявив, що готується до зустрічі з американським колегою Джо Байденом у вересні.

15:46
Президент Володимир Зеленський вважає блефом ядерні погрози Росії: Путін надто любить своє надто довге життя.

15:37
Зеленський сказав, що Україні дуже потрібні польські МіГи, але позитивного рішення поки немає.

15:20
Україна створила першу балістичну ракету, вона успішно пройшла випробування. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

15:04
Зеленський вважає, що Росія положить 50-60 тисяч людей на Покровському напрямку: "Це як з Бахмутом".

14:45
Україна 26 серпня вперше використала F-16 для збиття російських ракет.

13:49
Росія перекинула близько 30 000 військових з України на Курський напрямок. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

11:55
Рішення щодо позбавлення мандату нардепа Артема Дмитрука ухвалюватиметься у парламенті після результатів розслідування правоохоронців. Про це заявив спікер Ради Руслан Стефанчук.

11:36
Понад 170 зразків безпілотних систем прийняті на озброєння і використовуються Силами оборони на фронті. Про це повідомив командувач Сил безпілотних систем ЗСУ полковник Вадим Сухаревський.

10:44
Російська розвідка не виявила великого скупчення українських військових поблизу Курської області, завдяки чому Силам оборони вдалося оточити росіян та взяти їх у полон. Про це розповів командир 80 ОДШБр Павло Розлач.

10:22
Китай, Бразилія, Індонезія та Південна Африка закликали більше країн світу підтримати китайсько-бразильський "мирний план" щодо України.

10:13
У ніч проти 27 серпня росіяни атакували українські регіони ракетами різних типів й ударними безпілотниками. Сили протиповітряної оборони збили 65 повітряних цілей. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

09:22
Учорашній ракетний обстріл сильно вплинув на графік поїздів в Україні. Запізнення можуть сягати семи годин.

09:09
У ніч проти 27 серпня росіяни атакували Запоріжжя ударними безпілотниками, у результаті чого загинули двоє людей. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

07:20
Президент США Джо Байден провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді, вони обговорили, зокрема, врегулювання війни в Україні. Про це повідомив Білий дім.

06:26
У ніч проти 27 серпня росіяни завдали удару по Кривому Рогу Дніпропетровської області, унаслідок чого загинули двоє людей.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/