Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

26.08.2024

22:50
Рятувальники завершили роботи після російського масованого удару по Україні – через атаку загинуло сім людей, 47 осіб постраждало, серед них четверо дітей.

22:11
Попередньо, 27 серпня у місті Києві та області, на Одещині, Дніпропетровщині та Донеччині діятимуть графіки стабілізаційних відключень світла.

19:24
Росіяни здійснили наймасованішу повітряну атаку по Україні – Сили оборони збили 102 зі 127 ракет та 99 зі 109 безпілотників окупантів, повідомив командувач Повітряних сил.

17:47
У Донецькій області через погіршення ситуації з безпекою ухвалено рішення розширити зону примусової евакуації сімей з дітьми. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

16:32
У Київській області уламки російського дрона впали на проїжджу частину Обухівського шосе – загорілись автівка та трав'яний настил, травмовано водія.

16:20
У понеділок, 26 серпня, під час російської атаки в Польщу з боку України залетів повітряний об'єкт, ймовірно, безпілотник. Про це повідомив оперативний командувач Збройних сил Польщі, генерал-майор Мацей Кліш.

14:59
Греблю Київської гідроелектростанції зруйнувати унаслідок ракетних ударів неможливо. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко, коментуючи інформацію про нібито ураження ГЕС внаслідок російської атаки.

13:14
26 серпня росіяни під час масованої атаки випустили по Україні понад сотню ракет різних типів та близько сотні "шахедів". Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

12:00
У понеділок, 26 серпня, у Житомирській області внаслідок масованої атаки росіян загинула людина. Про це повідомив очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

10:34
У понеділок, 26 серпня, Польща підняла свої військові літаки на тлі масованої атаки росіян на Україну. Про це повідомило Оперативне командування польської армії.

09:53
Внаслідок масованої ракетної атаки на Дніпропетровську область загинув чоловік, також відомо про жертву у Запорізькому районі.

09:20
В Україні через ракетний обстріл ввели екстрені відключення світла без графіків.

08:46
Росія поцілила по промисловому об?єкту на Полтавщині. Травмовано п?ятьох людей.

07:58
Російські пропагандисти, а також влада Енгельса та Саратова заявили про дронову атаку на міста вранці 26 серпня. Є влучання безпілотників у житлові багатоповерхівки.

06:38
У ніч проти 26 серпня російські окупаційні війська спробували атакувати Київ дронами-камікадзе, на підступах до столиці збили до десятка "шахедів".

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/