Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

23.08.2024

21:27
Нафтобаза у Пролетарську Ростовської області, яку атакували Сили оборони, палає вже шосту добу. Вогонь перекинувся на житлові споруди.

20:45
Президент Володимир Зеленський заявив у вечірньому відеозверненні, що українські військові витискають російських загарбників з Харківської області.

19:10
Україна та Індія підписали чотири документи про співпрацю у культурі, медицині, аграрній сфері та гуманітарних відносинах. Повний текст опублікувала пресслужба Офісу президента.

18:32
Прем'єр Індії Нарендра Моді погодився відвідати Україну після того, як російські окупаційні війська завдали ракетного удару по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві 8 липня. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

16:06
Індія весь час намагалася триматися якомога далі від російсько-української війни, але це не означає, що їй було зовсім байдуже. Про це заявив прем'єр Індії Нарендра Моді.

15:19
Україна та Індія погодили чотири документи про співпрацю у медичній, аграрній, гуманітарній та культурній сферах. Про це повідомив президент Володимир Зеленський на зустрічі з індійським колегою Нарендрою Моді.

13:18
З'явилися супутникові знімки з наслідками удару, якого 22 серпня Сили оборони завдали по порту "Кавказ" в Краснодарському краї Росії. Відповідні світлини компанії Planet Labs опублікував проєкт Радіо Свобода "Схеми".

12:03
У ніч проти 23 серпня росіяни атакували керованою авіабомбою один із населених пунктів Ізюмського району Харківської області. Унаслідок удару є загиблі й травмована.

11:36
Латвія готується відправити ЗСУ найбільшу партію безпілотників від своїх виробників. Про це повідомив міністр оборони Латвії Андріс Спрудс.

11:34
ЗАЕС знову підвисла на єдиній ЛЕП після того, як російський обстріл 22 серпня перебив одну з високовольтних ліній.

10:49
В Одесі правоохоронці затримали місцевого рієлтора, який, за версією слідства, шпигував за Силами оборони та коригував російські удари по місту. Про це повідомили СБУ й ОГП.

09:54
ЗСУ офіційно підтвердили ураження російського порома "Конро Трейдер" у порту "Кавказ" Краснодарського краю РФ. Про знищення плавзасобу окупантів повідомив речник Військово-Морських сил Дмитро Плетенчук.

08:25
Чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс пообіцяла, що підтримуватиме Україну у разі перемоги на виборах президента. З відповідною заявою вона виступила на національному з’їзді Демократичної партії.

07:56
Росія не планує значно перекидати війська зі сходу України в Курську область. Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на неназваного співрозмовника, наближеного до Кремля.

06:34
Адміністрація президента США Джо Байдена невдовзі спрямує до України новий пакет військової допомоги на $125 млн. Про це повідомило агентство AP з посиланням на неназваних американських посадовців.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/