Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

20.08.2024

23:17
Надалі із Сумської області необхідно евакуювати 45 000 людей, це не термінова евакуація, повідомив очільник МВС.

22:32
Військова комендатура повністю забезпечує життєдіяльність на контрольованих Україною територіях Курської області РФ, місцеві жителі отримують гуманітарну допомогу та ліки згідно з Женевськими конвенціями, заявив голова МВС.

21:57
Вже з наступного тижня можна буде уникнути відключень світла за умови зниження спеки та введення до роботи додаткових енергоблоків, заявив голова правління Укренерго.

20:22
Російські окупанти вдарили по дитячому кафе у Малокатеринівці Запорізької області — постраждало четверо дітей та 18-річна дівчина, 15-річний поранений у важкому стані.

19:43
Міністерство з питань реінтеграції пропонує дозволити громадам використовувати безгосподарне майно як житло для переселенців.

18:59
Україна контролює у Курській області територію площею 1263 квадратних кілометри та 93 населені пункти, повідомив головнокомандувач ЗСУ Сирський й показав мапу.

18:11
У Тернопільській області фахівці зафіксували перевищення вмісту хлору у 4-10 разів через пожежу паливно-мастильних матеріалів після нічної російської атаки.

16:47
Державний проєкт "Хочу жить" та Легіон Свобода Росії, який воює на боці України, провели спецоперацію: російський військовий підірвав штаб офіцерів "Шторм Z" та перейшов на бік України.

15:53
Верховна Рада на засіданні 20 серпня ухвалила в цілому закон №9538, який дозволяє цивільним декларувати та використовувати знайдену під час воєнного стану вогнепальну зброю для захисту від російської агресії.

14:45
Верховна Рада на засіданні 20 серпня в цілому ухвалила законопроєкт №11483 про статус українських військових, які воюють на території країни-агресора.

14:12
У Мирнограді Донецької області, до якого наближаються російські окупаційні війська, поліція шукатиме батьків, що ховають дітей від евакуації.

12:38
Верховна Рада на засіданні 20 серпня у другому читанні та в цілому ухвалила закон №8371 щодо заборони в Україні діяльності релігійних організацій, пов'язаних з Росією.

11:58
Правоохоронці затримали медпрацівника, який, за версією слідства, коригував ракетні та дронові удари по одному з портових міст Одеської області. Про це повідомили СБУ та ОГП.

10:41
Президент США Джо Байден на з'їзді Демократичної партії у Чикаго 20 серпня підбив підсумки політичної кар'єри довжиною у 50 років.

10:28
ЗСУ завдали авіаудару по підземному пункту управління росіян в Курській області. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

10:11
Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр закликав владу Угорщини зберігати згуртованість у Європейському Союзі, а також наголосив на важливості єдиної позиції Брюсселя у підтримці Києва.

08:54
У ніч проти 20 серпня росіяни атакували українські регіони ракетами й ударними безпілотниками, протиповітряна оборона збила більшість повітряних цілей. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

07:58
У ніч проти 20 серпня та вранці росіяни атакували Київ ракетами й ударними безпілотниками. За попередніми даними, протиповітряна оборона збила всі ворожі цілі. Про це повідомила КМВА.

00:00
У двох населених пунктах Курахівської громади Донецької області ввели посилену комендантську годину, людей в області закликають евакуюватися.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/