Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

11.08.2024

23:28
Український державний проєкт "Хочу жить", створений для добровільної здачі військових РФ у полон, опублікував відео з бойовиками "Ахмата", яких взяли в полон у Курській області Росії.

22:45
Після пожежі на території тимчасово окупованої Запорізької АЕС, заміри повітря не показали перевищення рівня радіації, ведеться постійне спостереження. Про це повідомили голова обладміністрації та очільник МВС.

22:42
Росіяни влаштували пожежу на території Запорізької АЕС, показники радіації у нормі, повідомив президент Зеленський.
За даними очільника Нікопольської райадміністрації, окупанти підпалили автомобільні шини у великій кількості в градирні станції.

19:37
9 серпня білоруські сили не знайшли ніяких дронів та не пускали ракет, заявила OSINT-спільнота "Беларускі Гаюн". Раніше про нібито безпілотники з України заявляв диктатор Лукашенко.

18:52
У понеділок не будуть вимикати світло – закликають не користуватися потужними приладами ввечері.

18:30
Через російський обстріл Краматорська вранці 11 серпня постраждали вісім людей. Росіяни били з реактивних систем залпового вогню "Смерч", повідомив голова ОВА.

17:43
ВМС розкрили деталі ураження платформи з окупантами у Чорному морі, яка могла впливати на зерновий коридор.

17:38
Без відключень світла в Україні можна обійтися до середини жовтня, якщо не буде російських обстрілів енергетики та аномальної спеки. Проте графіки обмежень можуть бути щонайменше до кінця наступного опалювального сезону, повідомив ДТЕК.

15:59
Мінкульт закликав мера Рима та оперу скасувати виступ Нетребко, що підтримувала Путіна і Царьова.

12:35
У ніч проти 11 серпня російські війська атакували Україну чотирма північнокорейськими ракетами KN-23 та 57 ударними дронами-камікадзе типу Shahed. Вдалося збити 53 безпілотники.

11:26
Міністерство оборони Білорусі розпорядилося перемістити танки національної армії у Гомельську та Мозирську області, які межують з Україною.

09:25
У переліку втрат з боку російської армії, які публікує Генеральний штаб Збройних Сил України, з'явився гелікоптер. Напередодні пропаганда ворога стверджувала, що його збили у Курській області.

08:24
Ввечері 10-го та зранку 11 серпня російські війська атакували Краматорськ Донецької області, поранивши людей. Також були влучання по Будинку дитячої та юнацької творчості на Харківщині.

07:20
У ніч проти 11 серпня у російському Курську пролунали вибухи. Місцева влада заявила, що уламки ракети впали на житловий багатоповерховий будинок, є постраждалі.

07:05
У ніч проти 11 серпня російські війська атакували ракетами Київську область: внаслідок падіння уламків на будинок у Броварському районі загинули чоловік та дитина.

06:39
Кремль не оголосив воєнний стан у Курській, Бєлгородській та Брянській областях через небажання вживати більш радикальних дій на нібито захід до Росії українських сил, вважає ISW.

06:19
Україна ніколи не діяла проти регулярної армії будь-якої країни, окрім Росії. Так глава МЗС Кулеба прокоментував скандал з Малі та Нігером.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/