Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

10.08.2024

23:54
Порівнюючи з попередньою добою, на фронті стало більше бойових зіткнень. Найгарячішим лишається Покровський напрямок, повідомив Генштаб ЗСУ.

23:00
У Лукашенка заявили, що Білорусь може поставити питання щодо закриття посольства України.

22:07
Рада оборони Херсонщини ухвалила рішення про розширення обов'язкової евакуації – зокрема, з двох мікрорайонів обласного центру.

21:34
Головнокомандувач ЗСУ Сирський декілька разів за день доповідав президенту Зеленському щодо "витискання війни на територію агресора" та ситуації на фронті.

19:02
НГУ показала, який вигляд зараз має зруйнований окупантами Часів Яр.

18:10
У неділю, 11 серпня, не буде обмежень електрики.

17:03
У Костянтинівці Донецької області завершено розбір завалів торговельного центру – через російський удар 9 серпня загинуло 14 людей, зокрема двоє дітей, також 44 людини отримали поранення.

16:25
Німеччина та Швеція перехопили російський літак-розвідник над Балтикою.

15:45
Військово-морські сили ЗСУ у партнерстві з воєнною розвідкою уразили морську платформу з росіянами та їхнім обладнанням – окупанти використовували об'єкт, щоб зробити небезпечним цивільне судноплавство.

14:36
Білорусь перекидає до кордонів з Україною ракетні системи "Іскандер" та системи залпового вогню "Полонез". Про це повідомили у Міністерстві оборони країни.

12:35
Російські воєнні пропагандисти стверджують, що 10 серпня було збито російський гелікоптер Ка-52 "Алігатор". Місцем події ворог попередньо називає Курську область.

12:07
Українці заявили, що почуваються у Німеччині у більшій безпеці, ніж в інших країнах Європи. Про це свідчать результати опитування, проведеного Gradus Research.

11:39
Західні союзники були готові до того, що рано чи пізно відбудеться щось подібне до подій у Курській області. Таку думку в інтерв'ю LIGA.net на YouTube висловив міністр закордонних справ у 2014-2019 роках Павло Клімкін.

10:33
У Костянтинівці Донецької області після російських ракетних атак 9 серпня ідентифікували тіла двох дітей.

10:20
Українські військові застосували нову тактику використання дронів та засобів радіоелектронної боротьби, завдяки чому перші дні наступу на Курську область стали для них успішними.

09:12
У ніч проти 9 серпня українські розвідники за допомогою ударного надводного дрона MAGURA V5 знищили російський швидкісний катер "Тунець" поблизу Чорноморського у тимчасово окупованому Криму.

08:46
Зранку 10 серпня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Краматорську, внаслідок чого загинула людина.

07:12
ЗСУ знищили російську колону техніки поблизу селища Октябрське Курської області, внаслідок чого у ворога є жертви та поранені.

06:23
У Курській, Брянській та Бєлгородській областях країни-агресора в ніч проти 10 серпня оголосили режим "контртерористичної операції".

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/