Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

07.07.2024

23:08
На Харківщині родина наїхала на міну: попередньо, четверо загиблих, зокрема дитина. Однак розпізнавання тіл триває, в авто могло бути шестеро людей.

21:36
Зеленський після зустрічі в Одесі з новими міністрами Британії і Нідерландів заявив, що Україна буде зміцнювати флот разом із цими державами – є нові деталі з цього приводу. Також готується нова угода з Британією на 100 років.

20:23
Членство України в НАТО не є предметом обговорення, процес незворотний, заявив президент Естонії Алар Каріс.

19:53
Президент Естонії Арар Каріс заявив, що НАТО має бути готове до того, що Росія в наступне десятиліття буде більш небезпечною, ніж у попереднє, і тому союзники з Альянсу повинні розглянути питання про збільшення своїх витрат на оборону до 3% ВВП замість 2%.

17:24
У Краснодарському краї нафтобаза палала добу, це була спецоперація СБУ, повідомив співрозмовник LIGA.net у Силах безпеки і оборони. Він заявив про успішно атаку українських дронів на нафтобази "Лукойл-Югнєфтєпродукт" і "Роснєфть-Кубаньнєфтєпродукт".

16:52
У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області 7 липня прогриміли вибухи, у місті спостерігається задимлення. Окупанти традиційно заявляють про "збиті" ракети. Кажуть, обстріл був нібито з РСЗВ HIMARS.

16:06
Збито російський Су-25, який обстрілював позиції ЗСУ на найгарячішому напрямку - Покровському. Це буде 361-й літак, втрачений росіянами від початку повномасштабної війни.

14:57
У Харківській області прикордонники облаштують додаткові спостережні пункти, це допоможе ефективніше боротися з російськими диверсантами. Про це заявив глава МВС Клименко.

14:51
В інтерв'ю щотижневому швейцарському журналу Die Weltwoche угорський прем'єр Орбан анонсував "несподівані" зустрічі наступного тижня.

13:07
Ранковий удар по складу боєприпасів у Воронезькій області є спецоперацією СБУ. Про це LIGA.net повідомив співрозмовник у правоохоронних органах.

12:27
Супутник показав, як виглядає мікрорайон "Канал" у Часовому Яру – Сили оборони відійшли з нього на більш вигідні позиції 4 липня.

09:56
6 липня бійці ГУР у Дебальцевому уразили логістичний центр окупантів, а у Новолуганському – РЕБ "Житель".

08:53
У Воронезькій області після атаки дронів детонує склад боєприпасів.

07:57
За даними Пентагону, до середини червня 2024 року Росія втратила в Україні від 462 000 до 728 000 осіб.

06:56
Посольство України у Болгарії відкинуло пропозицію Софії стати посередником у мирних переговорах між Києвом та Москвою.

06:28
У ніч проти 7 липня під Алуштою у тимчасово окупованому Криму спалахнула пожежа на газорозподільному вузлі – вогонь перекинувся на ліс.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/