Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

26.07.2024

23:04
"Дебільні накази" і кадровий голод. Аліна Михайлова прокоментувала скандали у війську і, зокрема, у 59 бригаді.

21:41
Сирський двічі за день доповідав Зеленському, зокрема про ситуацію на одному із найгарячіших напрямків фронту – Покровському. У вечірньому відеозверненні глава держави запевнив, що буде зроблено все для посилення позицій.

20:37
У ГУР розповіли, що Росія почала залучати нові дешеві безпілотники до своїх далекобійних атак на Україну, намагаючись виявити українську протиповітряну оборону.

19:21
У застосунку "Резерв+" з?явилася можливість підвантажувати актуальні дані щодо бронювання до електронного військово-облікового документа. Послуга доступна лише для працівників критично важливих підприємств і тих, які забезпечують потреби армії.

16:32
Ватажок терористів ЛНР Пасічник заочно отримав нову підозру в Україні - у примусовій "мобілізації". За даними СБУ, понад 70% "мобілізованих" на окупованій Луганщині чоловіків загинули на передовій у перші місяці повномасштабного вторгнення РФ.

13:22
У ніч проти 26 липня Сили оборони завдали ракетного удару по військовому аеродрому "Саки" в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

12:49
Індійські банки слідом за китайськими отримали попередження від США про ризик вторинних санкцій за співпрацю з російським військово-промисловим комплексом.

12:48
Майк Помпео вважає, що мирний план Трампа передбачатиме посилення тиску на Росію через програму лендлізу для України.

11:01
У Пентагоні виявили додаткові бухгалтерські помилки на $2 млрд у своїх розрахунках щодо боєприпасів, ракет та іншого обладнання, наданого Україні. Про це повідомило агентство Reuters.

09:50
У ніч проти 26 липня росіяни атакували українські регіони ракетою та дронами-камікадзе, більшість з яких вдалося збити. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

09:49
Зараз Росія має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник ГУР Андрій Юсов.

06:28
У ніч проти 26 липня росіяни атакували місто Ніжин ударними безпілотниками типу "шахед". Про це повідомив очільник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/