Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

19.07.2024

21:54
Залужний вперше відзвітував про результати роботи як посла. Він висловив впевненість у тому, що результати роботи української команди будуть помітними на полі бою.

20:52
У Львові стріляли в Ірину Фаріон, вона у важкому стані з вогнепальним пораненням голови.

20:08
Генштаб повідомив, що за останні два місяці показники залучення громадян до ЗСУ на добровільній основі зросли у 3,5 раза проти періоду з кінця 2022 року до весни 2024 року.

19:28
Притулі закидають купівлю квартир "у розпал війни". Він відповів трьома документами - волонтер показав інвестиційні договори, які підтверджують, що він вклався у квартири на стадії будівництва, до повномасштабного вторгнення РФ.

18:29
Нацполіція встановлює свідків російського терору на Київщині, коли окупанти на початку повномасштабного вторгнення розстрілювали авто з цивільними людьми, які намагалися евакуюватися.

17:51
Росія випустила ракету по Миколаєву: є приліт по житловому району, відомо про одного загиблого і постраждалих.

16:58
Зеленський підтвердив, що обіцяних 18 місяців тому F-16 в Україні ще немає. Але є рішення Польщі, яке допоможе якомога швидше отримати їх.

15:13
Сили оборони збили російський бойовий літак Су-25, який намагався обстрілювати позиції українських підрозділів на Покровському напрямку.

14:28
Прем'єр-міністр Британії Кір Стармер заявив, що країна подвоїть підтримку України.

14:15
Президент Володимир Зеленський вважає, що з підтримкою союзників Україна може спробувати завершити гарячу стадію війни до кінця цього року.

13:44
Зміна курсу долара і подорожчання електроенергії зірвали закупівлю десятків тисяч бронежилетів для ЗСУ на два мільярди гривень.

13:43
Канцлер Німеччини Олаф Шольц відкинув заклик президента Володимира Зеленського до західних союзників збивати російські ракети та безпілотники у небі над Україною.

13:39
Британія не допомагатиме Україні вражати цілі в Росії, проте може дозволити використовувати відповідний тип зброї для таких атак, заявив міністр оборони країни Джон Хілі.

12:59
Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що продовжуватиме свою так звану "миротворчу місію" щодо врегулювання війни в Україні, попри критику з боку ЄС.

12:05
Силам оборони вдалося збити ракету "Іскандер", якою Росія 18 липня атакувала Одеську область.

11:18
Майже 80% росіян відмовилися від турів для незаконного відпочинку на курортах окупованого Криму. Причина, зокрема, в ненадійній роботі системи ППО російських окупантів.

11:07
У Львові затримано юнаків 17 і 18 років, які, за версією слідства, на замовлення російських спецслужб підпалили три автомобілі військовослужбовців. Про це повідомили Нацполіція та СБУ.

10:13
Головнокомандувач Об'єднаних сил НАТО в Європі, генерал армії США Крістофер Каволі вважає, що подальший перебіг українсько-російської війни стає дедалі складніше спрогнозувати, однак українці наразі мають "чудову стратегію".

07:46
Вранці 19 липня росіяни завдали ударів по центральній частині Чугуєва Харківської області, внаслідок атаки травмовано семеро людей. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

06:22
Президент Володимир Зеленський заявив, що увесь світ повинен чинити тиск на Росію, щоб переконати її сісти за стіл переговорів і розглянути можливість припинення війни.

00:03
Зеленський зустрівся з прем'єркою Данії: подякував за рішення інвестувати в ОПК України.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/