Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

13.07.2024

20:30
Лукашенко заявив, що напруженість на кордоні з Україною "ліквідована", тому Мінськ відводить війська. Речник ДПСУ Андрій Демченко заявив LIGA.net, що це продовження інформаційного впливу, який здійснює Білорусь, підіграючи Росії.

18:30
Нічна пожежа на нафтобазі у Ростовській області є спецоперацією Служби безпеки України. Про це LIGA.net повідомив співрозмовник у правоохоронних органах.

17:48
Вдень 13 липня російські окупаційні війська завдали удару по селищу Буди у Харківському районі, внаслідок чого загинули дві людини, ще 22 - поранені.

17:00
У лавах Збройних Сил України наразі найбільше не вистачає піхотинців. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин.

16:27
Зеленський публічно відреагував на обмовку Байдена, який назвав його "президентом Путіним" в останній день саміту НАТО.

16:26
Shahed влетів на територію Білорусі під час атаки окупаційних військ на Україну 13 липня, повідомила білоруська моніторингова група Беларускі Гаюн.

14:51
Російська армія на Харківському напрямку продовжує наступальні дії та готує нові підрозділи до атак у Вовчанську.

14:51
Російські операції впливу на Фінляндію можуть активуватися у найближчому майбутньому, але вторгнення в Україну послабило цю здатність, розповіла керівник відділу комунікацій та партнерств Служби безпеки та розвідки Фінляндії Мілла Меретніємі.

14:02
Головне управління розвідки Міноборони знає про замахи на російського диктатора Володимира Путіна: спроби були, однак невдалі. Про це заявив керівник ГУР МО Кирило Буданов.

11:05
У російському суспільстві зростає роздратування війною в Україні: пропаганда дедалі частіше викликає невдоволення та втому, новий план Кремля щодо збільшення податків для деяких росіян погіршує ситуацію. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони.

10:31
Україна не може чекати 75 років, щоб відсвяткувати вступ у НАТО, – це має відбутися в осяжному майбутньому, вважає очільник Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба

10:11
На нафтобазі в Ростовській області у ніч проти 13 липня розпочалася масштабна пожежа. Губернатор Василь Голубєв заявив, що це сталося внаслідок атаки безпілотників.

08:52
Президент Володимир Зеленський 13 липня прибуде до Ірландії, а наступного тижня планує відвідати Британію.

08:26
Тихоокеанська країна Папуа-Нова Гвінея приєдналась до комюніке Глобального саміту миру.

07:23
Чехія надішле Україні 50 000 боєприпасів у липні та серпні, заявив президент Чехії Петр Павел.

06:22
Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Варшава розглядає українську пропозицію збивати російські ракети близько до польської території, поки вони ще перебувають в українському повітряному просторі.

00:06
Укренерго планує викупати електроенергію у приватного бізнесу, котрий збудує децентралізовану генерацію.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/