Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

25.06.2024

23:28
Адміністрація президента США Джо Байдена "рухається" до скасування заборони на розгортання американських військових підрядників в Україні для обслуговування та ремонту озброєння, наданого Києву Вашингтоном. Про це повідомило видання CNN.

22:24
25 червня в межах чергового обміну полоненими Україні вдалося повернути з Росії 90 військових. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

20:10
Росія перебазувала носії крилатих ракет "Калібр" в акваторію Азовського моря, адже там вони захищені від ударів українських надводних дронів, вважає головний редактор видання Defense Express Олег Катков.

16:28
Президент Володимир Зеленський прокоментував рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі щодо ордерів на арешт колишнього міністра оборони Росії Сергія Шойгу та начальника російського Генштабу Валерія Герасимова. Він заявив, що рішення МКС є чітким свідченням того, що жодне "військове звання чи двері кабінетів не можуть захистити російських злочинців від відповідальності".

15:26
Сухопутні війська спростували інформацію Telegraf про нібито втечу з навчального центру на Чернігівщині добровольців-ув'язнених.

15:23
Перша партія боєприпасів від чеської ініціативи вже прибула в Україну, повідомив прем'єр країни Фіала.

14:14
Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт ексміністра оборони РФ Сергія Шойгу та начальника Генштабу Валерія Герасимова.

13:47
Зеленського просять заборонити підвищення тарифів на світло під час війни: петиція набрала понад 25 000 необхідних для розгляду підписів.

11:50
Євросоюз офіційно розпочав переговори про вступ України та Молдови. Про це заявила президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

11:16
Угорщина не підтримує початок переговорів про вступ України до Євросоюзу, але обіцяє не перешкоджати цьому рішенню.

10:50
На Одещині 47 чоловіків хотіли незаконно виїхати за кордон. Їм допомагав правоохоронець.

10:46
Розвідники уразили польовий склад боєприпасів Росії в Ольховатському районі Воронезької області.

10:46
Зранку 25 червня російська армія вдарила керованою авіабомбою по цивільній інфраструктурі Харкова – попередньо без жертв.

09:51
У Державному департаменті США вважають, що є "більш ефективні способи" притягнути Росію до відповідальності, ніж визнання її як держави-спонсора тероризму, що "може мати низку негативних наслідків".

08:50
Народному депутату Миколі Тищенку повідомили про підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

06:54
Після завершення переговорів про вступ до Європейського Союзу – Україна буде в трьох кроках до повноправного членства в ЄС, стверджує міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

06:32
Державний департамент США назвав "безглуздими і гіперболізованими" звинувачення в причетності до удару по Севастополю 23 червня, озвучені деякими російськими офіційними особами.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/