Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

23.06.2024

23:43
Пізно ввечері 23 червня у тимчасово окупованому Криму вдруге за день лунали вибухи. В мережі пишуть про пожежу в селі під Саками.

21:57
Глава ГУР Буданов не бачить сенсу у переговорах із Росією. Сказав, що "у нас немає іншого виходу", як повернути окуповане – "інакше воєнний стан триватиме вічно".

21:57
Кирило Буданов прогнозує, що на східному фронті ще щонайменше місяць буде складно. Але Армагеддону не буде.

18:46
Жінку, затриману за розгром могил військових, відправили до психлікарні. 60-річна жінка вчинила акт вандалізму на могилах загиблих захисників – Дмитра Коцюбайла ("Да Вінчі"), Андрія Пільщикова ("Джус") та Павла Петриченка.

16:53
РФ заявила про атаку ATACMS на Севастополь і 124 постраждалих через роботу власної ППО. Гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв оголосив 24 червня днем трауру у Севастополі.

15:42
23 червня Росія знову вгатила авіабомбами по Харкову: одна людина загинула, четверо поранених.

15:06
І чинний британський прем'єр, і його конкурент-лідер лейбористів розкритикували заяви голови партії Reform UK Фараджа, який заявив, нібито Євросоюз та НАТО "спровокували" вторгнення Росії в Україну шляхом розширення на схід.

13:13
Південна Корея не буде нічим обмежена у допомозі Україні, якщо РФ надасть Північній Кореї високоточну зброю, повідомили в Офісі президента країни.

12:25
Останнім часом на Торецькому напрямку відкрилися активні бойові дії, росіяни застосовують авіацію для ударів керованими авіабомбами, повідомили в угрупованні "Хортиця".

11:25
Німецький віцеканцлер закликав Китай припинити переспрямовувати до Росії експорт європейських товарів, які можуть бути використані для війни проти України.

10:16
Через російський обстріл у Торецьку загинуло двоє людей, двоє отримали поранення, є руйнування та постраждалі в інших частинах Донецької області.

09:33
Сили оборони уразили пункт управління мотострілецького полку росіян у Бєлгородській області.

08:49
Унаслідок падіння уламків російської ракети у Київській області постраждало двоє осіб, є часткові руйнування й пошкодження будівель та автівок.

07:46
Рятувальники ліквідували наслідки російського удару авіабомбою по житловій п'ятиповерхівці у Харкові.

07:15
Військово-морські сили підтвердили спільне з СБУ знищення складу "шахедів" та інфраструктури, а також ліквідацію інструкторів окупантів.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/