Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

21.06.2024

22:34
Глава ОП Андрій Єрмак відреагував на відео конфлікту Тищенка з бійцем Kraken у Дніпрі. Він назвав поведінку Тищенка "абсолютно ганебною" і запевнив, що його з ним давно нічого не пов'язує.

21:57
Росіяни вбили ударом дрона під Вовчанськом працівницю Укрпошти, вона доставляла пенсії. На місце загибелі жінки наразі потрапити неможливо - РФ продовжує гатити по Вовчанській громаді.

21:25
Нідерланди та ще одна країна збираються поставити Україні систему протиповітряної оборони Patriot. Про це оголосила міністерка оборони Кайса Оллонгрен.

19:05
У Словаччині звинувачують попередній уряд у держзраді через надання Україні літаків МіГ-29.

17:32
Президент Польщі Анджей Дуда вважає проблемою те, що США вирішили надати пріоритет у передаванні систем протиповітряної оборони Patriot Україні, а потім – іншим замовникам.

15:54
Міністерство економіки вважає, що для запровадження економічного бронювання спочатку треба вислухати позицію військових.

15:45
Студенти, курсанти вищих військових навчальних закладів та поліціянти проходитимуть базовий військовий вишкіл. Такий порядок затвердив уряд 21 червня.

14:28
Президент Володимир Зеленський призначив нового начальника Управління державної охорони України, ним став Олексій Морозов.

13:49
Російська армія не може наступати великими з'єднаннями, адже не має можливості координувати операції на полі бою – Силам оборони вдалося вибити кадровий косяк офіцерів середньої ланки, розповів військовий експерт Defence Express Іван Киричевський.

13:47
Переговори про вступ України та Молдови до Євросоюзу розпочнуться 25 червня у Люксембурзі.

13:18
Заступника генпрокурора Дмитра Вербицького відсторонили від виконання обов'язків після розслідування журналістів "Схем".

11:50
Українські дрони вночі атакували одразу чотири НПЗ у Росії: Ільський, Афіпський, Краснодарський та Астраханський.

09:43
Речник Повітряних сил Збройних Сил України Ілля Євлаш, коментуючи зміну тактики нічних обстрілів росіян, заявив, що це обґрунтовано тим, що ресурси ворога не безлімітні.

08:59
Японія ввела торговельні обмеження для китайських компаній в межах нового раунду санкцій проти осіб і підприємств, які підтримують війну Росії проти України.

08:41
Україна веде переговори з представниками країн Європейського Союзу щодо можливості повернення чоловіків, які незаконно перетнули кордон, розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

08:40
США дозволили Україні використовувати американську зброю, щоб уражати будь-які російські сили, які атакують Україну, — це стосується не лише тих, які розташовані в регіоні поблизу Харкова.

08:02
У ніч проти 21 червня у небі над Україною було збито чотири ворожі ракети. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

07:23
У ніч проти 21 червня у низці населених пунктів Краснодарського краю РФ лунали вибухи. Відповідні відео поширили місцеві Telegram-канали. Влада російського регіону повідомила про атаку безпілотників.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/