Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

20.06.2024

22:36
У Дніпрі на Кельнському бульварі люди у формі та балаклавах напали на добровольця та бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра "Сина" Павлова. Поліція ідентифікує нападників.

20:52
Щодня правоохоронці затримують "десятки" українців, які намагаються незаконно перетнути кордон. Про це розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

20:30
Україна сподівається, що у рішеннях країн-членів НАТО на майбутньому саміті у Вашингтоні буде закріплено "незворотність євроатлантичного курсу України", заявила віцепрем'єрка Стефанішина.

19:35
Комітет із питань національної безпеки та оборони так і не розглядав офіційно ідею передати повноваження щодо бронювання від ТЦК до цивільних органів.

19:00
Ставка доручила уряду спростити українцям встановлення сонячних панелей та акумуляторів.

18:54
До кінця літа до Верховної Ради може бути внесений законопроєкт про демобілізацію, але на це впливає низка факторів. Про це LIGA.net повідомили нардепи від Слуги народу Юрій Здебський та Ігор Копитін.

17:50
36 окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського показала відео штурму і зачищення від росіян ворожого опорного пункту у Харківській області

17:48
В Одеській області затримано двох неповнолітніх 16 та 17 років. За даними слідства, ті підпалили дві автівки військовослужбовців ТЦК.

16:57
Міноборони 20 червня запустило чат-бот "Армія+". Речник відомства Дмитро Лазуткін розповів LIGA.net, що він має консультативний характер як для військових та їхніх сімей, так і для цивільних.

16:12
Український військовий збив російську крилату ракету з кулемета.

16:03
Румунія передасть Україні систему протиповітряної оборони Patriot. Про це повідомила пресслужба адміністрації президента країни.

14:38
У Києві затримано жінку, яка вчинила наругу над могилами військових.

13:51
Після угоди Путіна та Кіма Південна Корея розгляне надання зброї Україні – пише видання Associated Press з посиланням на посадовця Офісу президента Республіки.

13:29
Уряд США планує призупинити всі відкриті замовлення на системи протиповітряної оборони Patriot і ракети-перехоплювачі доти, доки Україна не отримає достатньо для захисту від повітряних атак з боку Росії.

12:50
У Києві правоохоронці розпочали розслідування через осквернення могил загиблих українських військових.

12:50
Компанії Укроборонпрому уклали п’ять угод із міжнародними компаніями.

12:49
У ніч проти 20 червня Росія сьомий раз з 22 березня масовано вдарила по енергооб’єктах України – головною ціллю для ворога були електростанції. Внаслідок удару семеро енергетиків постраждали.

11:35
У ніч проти 20 червня дрони Служби безпеки України вразили склад паливно-мастильних матеріалів АТ "Тамбовнафтопродукт" та нафтобази "Енемська" ТОВ "ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт".

10:27
Підготовка до другого Саміту миру триває, однак вже відомо про плани росіян щодо спроб зриву заходу. Про це повідомив очільник ОП Андрій Єрмак.

10:12
У ніч проти 20 червня невідомі розгромили могили загиблих українських військових: Дмитра Коцюбайла – Да Вінчі, Андрія Пільщикова – Джуса та Павла Петриченка, які поховані на Аскольдовій могилі в Києві.

08:34
У Білому домі підтвердили – Збройні Сили України можуть застосовувати американську зброю по території Росії поблизу як Харківської, так і Сумської областей.

08:12
Унаслідок атаки Росії на регіони України у ніч проти 20 червня пошкоджено обладнання однієї з теплоелектростанцій компанії ДТЕК: унаслідок цього поранено трьох працівників, які під час обстрілу були на енергооб'єкті.

06:55
У ніч проти 20 червня російські війська обстріляли Україну: внаслідок цього пошкоджені енергооб?єкти у чотирьох областях.

06:55
У Білому домі вважають офіційний візит російського диктатора Володимира Путіна до Пхеньяна і підписання з північнокорейським колегою Кім Чен Ином договору про стратегічне партнерство "розширенням партнерства".

06:23
У ніч проти 20 червня Сили протиповітряної оборони знищили усі дрони, якими Росія намагалася атакувати Київ, у Вінницькі області є влучання в об?єкт критичної інфраструктури.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/