Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

19.06.2024

23:50
Генеральний директор МАГАТЕ переконаний, що на тимчасово окупованій росіянами Запорізькій АЕС вже могла б статися ядерна аварія, якби там не було представників організації.

22:40
Черкаський митрополит Московського патріархату отримав вже п'яту підозру від СБУ.

20:19
В Україні заборонили діяльність партії Наш край – майно віддадуть державі.

19:14
Росіяни перекинули в Україну 80% живої сили та техніки зі своїх баз поряд з фінським кордоном, заявляє Yle з посиланням на високопоставленого співрозмовника у розвідці Фінляндії.

18:34
У Вовчанську Харківської області заблоковані десятки російських загарбників на одній з ділянок міста, повідомили в ОТУ "Харків".

18:16
США та ключові союзники, зокрема Велика Британія, обговорюють, які зобов'язання дати Україні щодо вступу до НАТО на майбутньому саміті Альянсу в Вашингтоні. Про це повідомило видання CNN.

17:53
Немає абсолютних гарантій, що якщо Трамп переобереться на посаду президента, то поважатиме безпекову угоду між Україною та США. Але Байден планує дотримуватися чинного підходу, заявив радник Білого дому.

17:10
Під комюніке Глобального саміту миру підписалася ще одна міжнародна структура  – Організація американських держав.

16:10
В районі Борової Харківської області росіяни посилили обстріли, ситуація залишається напруженою, тому невдовзі може бути ухвалене рішення про примусову евакуацію з території громади.

15:39
Головне управління розвідки Міністерства оборони встановило причетних до страти чотирьох українських військовополонених у травні біля села Роботине Запорізької області.

14:48
З'явились деталі щодо першого трофейного "танка-сараю": механік РФ сам "ганявся" за ЗСУ. Спочатку бойові медики ЗСУ взяли в полон російського водія-механіка, а на ранок вже інша бригада затрофеїла "погано лежачий" танк із рештками екіпажу.

13:54
Винищувачі F-16, які США нададуть Києву, будуть розміщені на території України. Про це повідомив радник Білого дому з питань національної безпеки Джейк Салліван.

11:48
Естонія готова обговорювати можливість відправлення західних військ до України з іншими державами, адже для Таллінна це не є червоною лінією. Про це повідомила пані посол Естонії в Україні Аннелі Кольк.

11:32
Українські прокурори встановили особу українського військового, про обезголовлення якого російськими окупантами на Донеччині стало відомо 18 червня.

10:33
Антигуа і Барбуда приєдналася до комюніке за підсумками Глобального саміту миру, який відбувся 15-16 червня у Швейцарії. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

09:26
Внаслідок атаки російських дронів-камікадзе типу Shahed на Львівську область зруйновано науково-дослідний інститут у Львові.

08:56
НАТО побоюється, що Росія може надати допомогу північнокорейській ракетній та ядерній програмам під час візиту російського диктатора Володимира Путіна до Пхеньяну.

08:00
Міністр юстиції Денис Малюська назвав фейками повідомлення про перелік конкретних державних послуг, які нібито будуть неможливі без військово-облікового документа.

06:57
Колишній вагнерівець Андрій Медведєв, який торік втік до Норвегії, отримав 120 днів позбавлення волі. Суд визнав його винним у побитті подруги та нападі на бармена.

06:34
В ніч проти 19 червня російські окупаційні війська атакували Львівську область дронами-камікадзе, внаслідок чого постраждав чоловік у селі Малехів.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/