Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

01.06.2024

22:48
Працівники правоохоронних органів встановили особи всіх жертв російського обстрілу Новобаварського району Харкова у ніч проти 31 травня. Про це повідомила поліція Харківської області.

22:03
Президент Володимир Зеленський заявив, що наразі не може повністю укомплектувати резервні бригади й забезпечити ротацію на фронті, адже допомога від західних союзників надходить повільно.

19:17
Військовослужбовці 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського спалили три екскаватори окупантів у Харківській області.

17:53
Президент Володимир Зеленський вважає, що наміри експрезидента Сполучених Штатів Дональда Трампа завершити війну в Україні завдяки територіальним поступкам Росії можуть нашкодити позиції США у світі.

17:12
Кількість загиблих унаслідок масованої ракетної атаки по Новобаварському району Харкова в ніч проти 31 травня зросла до дев’яти. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

16:37
Головне управління розвідки запускає новий ресурс – портал "Війна і санкції". Там збиратимуть повну інформацію про спонсорів та співучасників російської агресії проти цивілізованого світу. Про це LIGA.net повідомила пресслужба ГУР.

15:41
Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас заявила, що її країна не має "плану Б" у разі поразки України у війні проти Росії. Про це вона повідомила в інтерв’ю виданню BBC.

11:19
Президент Володимир Зеленський відреагував на масовану атаку по українських регіонах у ніч проти 1 червня. Він знову звернувся до Заходу й закликав надати додаткові системи Patriot, показавши наслідки обстрілу.

07:54
Уночі 1 червня російська армія масовано атакувала Запоріжжя й поцілила в один з об?єктів енергетичної інфраструктури, також пошкоджені понад 20 будинків.

07:53
США допоможуть Україні з постачами додаткових комплексів систем протиповітряної оборони Patriot.

06:23
У ніч проти 1 червня російська армія комбіновано атакувала Україну, внаслідок цього польські Збройні Сили в повітря підняли літаки.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/