Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

19.05.2024

21:54
Російські загарбники завдали ударів по місту Вовчанськ та його громаді Харківської області - загинула людина, троє поранених, є руйнування.

20:35
За тиждень на Харківському напрямку росіяни втратили 1572 військових з особового складу та 263 одиниці озброєння та військової техніки, повідомив Генштаб ЗСУ.

20:01
Завтра ввечері в Україні будуть діяти графіки погодинних відключень електроенергії для споживачів, повідомило Укренерго.

19:46
За тиждень Україна отримала міцніші позиції на Харківщині, у Донецькій області на різних напрямках захисники "достатньо ефективно" знищують загарбників, повідомив президент Зеленський.

18:56
З початку травня Велика Британія надіслала Україні 80 ракет протиповітряної оборони, а ще 20 мають бути поставлені до червня, повідомив міністр оборони країни.

18:19
У Донецькій та Луганській областях на Сіверському напрямку точаться "жорсткі бої", також росіяни атакували на Краматорському й Покровському, а на Курахівському напрямку загарбники подвоїли кількість атак, повідомив Генштаб ЗСУ.

16:21
Російські загарбники завдали ударів по Куп'янському району на Харківщині – через це є загиблі та поранені.

15:56
З'явилися супутникові знімки наслідків дронового удару по Новоросійському порту 17 травня.

15:31
Росіяни дещо активізувалися на Харківському напрямку, намагаються потіснити Сили оборони, завдали авіаудару біля Лук'янців. Натомість українські захисники обороняються й подекуди проводять контратаки, повідомив Генштаб ЗСУ.

13:48
Міністр оборони Британії Грант Шаппс в інтерв'ю BBC назвав російсько-українську війну екзистенційною битвою за демократію, але додав, що Захід не збирається напряму вступати в неї.

13:25
Джерела LIGA.net назвали цілі нічної атаки українських дронів по Росії: Слов'янський нафтопереробний завод на Кубані, військовий аеродром біля станиці Кущевська, а також нафтобаза у Виборзі біля Санкт-Петербурга.

12:15
Росія вдарила по передмістю Харкова: загинули п'ятеро людей, поранені 16

11:52
Генштаб ЗСУ повідомив, що на Харківському напрямку атак сьогодні поменшало, але активізувалися на Сіверському.

11:28
Генштаб ЗСУ повідомив, що Україна знищила російський тральник "Ковровець" у Севастополі.

10:47
Речник ГУР заявив, що російський слід у Telegram – це факт, а не припущення, і взагалі  месенджер потребує регуляції за прикладом ЗМІ.

09:10
Міністерство оборони Німеччини разом із Міністерством фінансів готує запит на виділення додаткових 3,8 млрд євро для військової допомоги Україні.

08:29
Сили оборони уночі збили 37 російських "шахедів". За попередньою інформацією, всі, які запустила Росія.

07:45
Над Одесою збили російський дрон.

07:21
Восьмий день підряд добові втрати Росії, за оцінкою Генерального штабу ЗСУ, перевищують тисячу людей.

06:30
Росію уночі атакували дрони. Є інформація про черговий удар по Слов'янському НПЗ, а також, можливо, по нафтобазі у Виборгу.

00:05
Прем’єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що страх заважає вільному світу підтримувати Україну в достатньому обсязі.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/