Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

23:17
Напередодні російська армія за допомогою великої кількості техніки намагалася штурмувати місто Часів Яр в Донецькій області. Але Сили оборони відбили ворожий штурм. Відео бою опублікувало ГУР.

22:38
22-га зустріч Контактної групи з питань оборони України, більш відома як формат "Рамштайн", відбудеться в понеділок, 20 травня. Про це повідомила пресслужба Пентагону.

21:26
Збройні Сили України відбили штурм міста Часів Яр Донецької області й знищили понад 20 одиниць бронетехніки окупантів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

19:54
У Донецькій області військовослужбовці Збройних Сил України збили черговий штурмовик Су-25 окупантів. Про це повідомила пресслужба 110 окремої механізованої бригади.

17:53
18 травня у місті Синельникове Дніпропетровської області цивільний чоловік напав з ножем на військовослужбовця районного ТЦК та СП, коли він проводив оповіщення військовозобов’язаних. Про це повідомили Сухопутні війська ЗСУ.

17:05
Президент Володимир Зеленський вважає, що Україна має перспективи для нового контрнаступу, але спочатку необхідно стабілізувати ситуацію на фронті.

16:19
Міністерство оборони України розпочало тестування нового сервісу — електронної черги до Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомила пресслужба оборонного відомства.

15:56
18 травня в Києві почав функціонувати перший в Україні рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій. Про це повідомила пресслужба ССО.

15:24
У Вовчанську Харківської області росіяни обстріляли автомобіль з цивільними, коли ті намагались евакуюватися з міста. Унаслідок обстрілу загинули дві людини. Про це повідомив Офіс генпрокурора.

13:57
Сили оборони намагаються відтіснити російську армію у напрямку населеного пункту Глибоке у Харківській області – воно розташоване приблизно за 40 км від Харкова та за 10 км від кордону з РФ.

11:45
Функція авторизації у застосунку Резерв+ може працювати не у всіх одночасно через те, що він захищений від DDOS-атак.

11:17
Україна має лише близько 25% озброєнь, які потрібні для захисту власного повітряного простору. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

10:48
США активно працюють над оперативним доставленням зброї для української армії, аби ефективно відбивати атаки російського війська.

08:02
Вночі проти 18 травня Росія атакувала територію України 13 ударними дронами типу Shahed-131/136 – Сили оборони збили усі безпілотники у межах п'яти регіонів.

08:02
Північноатлантичний союз вважатиме Російську Федерацію загрозою навіть після завершення війни в Україні. Про це заявив верховний головнокомандувач Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Крістофер Каволі.

07:01

Україна могла попросити у США дозвіл на скасування обмеження щодо використання американської зброї по території Росії, яку визнає Вашингтон.

 

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/